Kolumna

Mišetić je avio karte raznosio po kućama

Foto: Zeljko Hladika/Večernji list
Mišetić je avio karte raznosio po kućama
19.04.2012.
u 12:00
Ivan Mišetić, bivši predsjednik Uprave Croatia Airlinesa, svjedočenjem u aferi Fimi media pojasnio je što je sve radio da zaradi veliku plaću.
Pogledaj originalni članak

Ne ide pa ne ide

Halo direktore

Ivan Mišetić, bivši predsjednik Uprave Croatia Airlinesa, svjedočenjem u aferi Fimi media pojasnio je što je sve radio da zaradi veliku plaću. Osim što je morao voditi kompaniju, “često je rezervirao prijateljima karte”, a Sanaderu ih je čak osobno nosio u stan! Nisu to doduše bile obične avionske karte, već dvije karte za let u Ameriku i to prvom klasom, znatno skupljom i od business klase za koje mu je Sanader u Kozarčevoj iskeširao 160.000 kuna. Po toliki novac ne možeš poslati običnog vozača.

Ostali su samo foto albumi

Tko je Boži Biškupiću uništio starost

Božo Biškupić, bivši ministar kulture, slovio je godinama kao jedan od najbližih suradnika i prijatelja bivšeg premijera Ive Sanadera. Sada mu je i on okrenuo leđa, a o njihovom razlazu postoji i anegdota. Sanader je, prenosi Aktual, pokušao kontaktirati Biškupića, ali je umjesto odgovora na poziv od bivšeg suradnika dobio SMS s porukom “Hvala ti što si mi uništio starost”. Ostale su samo uspomene i zajednički foto albumi.

Ministri malih sportova

Badminton i kung fu u Banskim dvorima

Gordan Maras, ministar poduzetništva i obrta, pohvalio se da igra badminton u paru s predsjednikom zagrebačkog SDP-a Davorom Bernardićem. Tim neobičnim sportom Maras se odlično uklapa u novu Milanovićevu Vladu gdje ministri kao da se nadmeću tko će bolje promovirati neki od “malih sportova”. Tako se Mirando Mrsić, ministar rada i mirovinskoga sustava, na twitteru hvali “boćanjem na Jarunu”, Željko Jovanović, ministar sporta na rubu znanosti je već ušao u urbanu legendu dizanjem utega i penjanjem uz konop bez nogu, a Siniša Hajdaš Dončić, novi ministar prometa ne krije svoju sklonost vježbanju kung-fua.

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

OS
osica
13:03 19.04.2012.

od svih sportova mislim da je krajnje je vrijeme za \"onu utrku - Homo si teć\"

BA
barilla
14:42 19.04.2012.

Biskupic je ipak i kasu jeo, i kasu mirisao. No puno gradjana - koji nikad nisu ni prisli loncu - a kojima su sanse u zivotu umanjene ili unistene zbog kriminala u vrhu vlasti jos ozbiljnije trebaju zahvaliti Sanaderu i slicnima.

NE
neverane
14:47 19.04.2012.

Jel sad karte nosi Tedeskiju?