Kolumna

Medicinski tehničar krenuo stopama bravara

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Medicinski tehničar krenuo stopama bravara
03.03.2011.
u 12:00
Profesionalni političari Pernara ne mogu smisliti jer im je nezamislivo da neiskusni medicinski tehničar izvede narod na ulice, ali zaboravljaju da je svojedobno narod poveo bravar, a povjesničari se sjećaju i neuspješnog slikara.
Pogledaj originalni članak

Ivan Pernar, trenutačno najpoznatiji hrvatski medicinski tehničar, pohvalio se da curama koje ga posljednjih dana opsjedaju govori: “Nema seksa dok traje borba!”. Time je kontroverzni vođa protuvladinih uličnih prosvjeda dodatno digao živac svima kojima se ne sviđa. Profesionalni političari Pernara ne mogu smisliti jer im je nezamislivo da neiskusni medicinski tehničar izvede narod na ulice, ali zaboravljaju da je svojedobno narod poveo bravar, a povjesničari se sjećaju i neuspješnog slikara.

Sveprisutna premijerka

Duh Jadranke Kosor pojavio se u Rijeci

Jadranka Kosor, predsjednica Vlade, na stranački skup u Rijeku nije došla fizički nego je ondje bila “prisutna duhom”, rekao je tajnik HDZ-a Branko Vukelić. U Saboru pak nije bila ni duhom ni tijelom.

Hvala, gospodine ministre!


Veliki povratak sendviča s parizerom u trgovine


Đuro Popijač, vječno namršteni ministar gospodarstva, nakon što je vjerojatno proveo složene makroekonomske analize, osmislio je potez kojim će se dodvoriti građanima i potaknuti rast prometa u trgovini na malo. Iz njegova ministarstva odaslan je u Hrvatsku obrtničku komoru dopis kojim se trgovcima dopušta “pružanje usluge pripreme sendviča” u prodavaonicama, jasno ako zadovolje sanitarne uvjete. I ako kupci imaju za sendvič.

Nije nego

Hladnokrvni Čobanković bio bi dobar glasnogovornik


Petar Čobanković, potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede, boraveći u Splitu na sajmu GAST, a zamoljen da komentira poskupljenje kruha u Slavoniji za 20%, rekao je: “Nije to kruh poskupio, nego se radi o korekciji cijena“. Još je originalnije njegovo viđenje prosvjeda protiv Vlade, jer smatra da se ne radi o demonstracijama, već se “skupe dva-tri tipa pa izazovu nerede...”. Tim je nastupom Čobanković pokazao da je najozbiljniji kandidat i za funkciju glasnogovornika Vlade, jer s takvom hladnokrvnošću pred novinarima svoje osebujne poglede na stvarnost nije iznosio ni Mladen Pavić.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 29

DU
Deleted user
18:48 03.03.2011.

E pa sad bravar je prizveo pedesetak godina diktature mnogi bi se iznenadili da bi i ovaj propali medicinski tehničar mogao prizvesti nešto slično.

AM
amato
10:55 04.03.2011.

@Apotekar Što da kažem o tebi. Ne pozanjem te, ali znam o tebi dosta po tvome komentaru. Izgleda da si neki učen i pametna čovjek. Da, i da si iz kuće ponio dobar odgoj. Svaka čast, samo naprijed. Ti sigurno glasuješ za HDZ.

TI
TitoPartija
17:34 03.03.2011.

Zločinac je moje drugo ime.