prepoznajte ih

Znakovi da niste kompatibilni s partnerom bez obzira na to koliko se volite

Foto: Getty Images
Par
Foto: Getty Images
Par, spoj
Foto: Shutterstock
Foto: Getty Images
Svađa
Foto: Getty Images
Par
Foto: Shuttershock
Par
Foto: Getty Images
Par
Foto: Getty Images
Par
Foto: Getty Images
Ljubav, par
Foto: Getty Images
Ljubav, par
Foto: Getty Images
Par
Foto: Getty Images
Par
Foto: Getty Images
Par
12.07.2019.
u 07:00
Vi i vaš partner ili partnerica imate sasvim različite poglede na budućnost i ciljeve koje želite ostvariti? To je jedan od znakova da niste kompatibilni te da je bolje da svatko ide za svojim snovima – odvojeno.
Pogledaj originalni članak

Ako niste za kratku, već tražite dugoročnu i doživotnu vezu, dobro je pronaći nekoga s kim ste zaista kompatibilni. Bez obzira na to koliko su jaki vaši osjećaji, ako niste kompatibilni, osjećaji mogu lako pasti u drugi plan.

Osobe koje teško nalaze zajednički jezik u vezi često će nailaziti na raznorazne probleme koje razgovorom neće tako lako riješiti zbog suprotstavljenih stavova. Ako ste se i barem jednom zapitali možete li zaista biti s tom osobom do kraja života, vrijeme je da naučite prepoznati ove znakove kako biste dobili svoj odgovor na pitanje...

Vi i vaš partner ili partnerica imate sasvim različite poglede na budućnost i ciljeve koje želite ostvariti? To je jedan od znakova da niste kompatibilni te da je bolje da svatko ide za svojim snovima, odvojeno. U suprotnom, jedna strana morat će se odreći onoga o čemu sanja, a onda se poslije može postaviti pitanje je li vrijedna tolika žrtva? 

Ne znate se svađati? Svatko se u vezi katkada porječka ili nađe u situaciji koju mora riješiti sa svojim partnerom. Ako ste vi među onim parovima koji muku muče s pronalaskom rješenja, ne znate komunicirati i sasvim ste različiti, to je znak za uzbunu. 

Izgubili ste sebe? Ako ste se potpuno podredili vezi i partneru i pritom izgubili sebe, odnosno više se ne prepoznajete i tražite malo prostora samo za sebe, razmislite jeste li u vezi u kojoj biste trebali biti do kraja života. Partneri trebaju jedne druge poticati u ostvarivanju snova, a ne sputavati. 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.