Fizički izgled

Žene privlače muškarci širokih i mišićavih ramena

Foto: arhivska fotografija
Žene privlače muškarci širokih i mišićavih ramena
02.01.2010.
u 10:18
Premda je ženama za ostvarivanje veze potrebno nešto više od fizičke privlačnosti, i njih uzbuđuje pogled na neki određeni dio muškog tijela.
Pogledaj originalni članak

Žene zapravo i nisu toliko drukčije od muškaraca. I njih privlači fizički izgled muškaraca, a određeni dijelovi tijela izazivaju pravu erupciju uzbuđenja u njima.

Premda je ženama za ostvarivanje veze potrebno nešto više od fizičke privlačnosti, i njih uzbuđuje pogled na određeni dio muškoga tijela. Seksi stražnjica, lijepa ramena i mišićavi torzo okupirat će maštu žena. Nakon očiju, koje privlače najviše žena, slijede jaka ramena, zatim čvrsta stražnjica i noge.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MA
marujita
14:14 02.01.2010.

kad vec pisete o sirokim ramenima, mogli ste se malo bolje potruditi oko prigodne fotografije a ne staviti ovog bljak fuj ljigavca, pogrbljenog, debelog i sa skoro zenskim grudima. koma.