Hm...

Žene i seks? Ovo bi vas moglo iznenaditi

Foto: Thinkstock
Ljubav
Foto: Thinkstock
seks
Foto: Thinkstock
seks
Foto: Thinkstock
seks
Foto: Thinkstock
seks
Foto: Thinkstock
Seks
Foto: Thinkstock
Seks
15.12.2017.
u 20:03
Muškarci češće misle na seks. Oni mlađi od 60 godina, barem jednom dnevno, a samo četvrtina žena tvrdi isto.
Pogledaj originalni članak

Uvriježeno je mišljenje da su muškarci ti koji više uživaju u seksu, no stručnjakinja za seks, Tracey Cox otkrila je je li to zaista i istina.

Potvrđuje da muškarci zaista češće misle na seks. Oni mlađi od 60 godina, barem jednom dnevno. Na seks jednom na dan pomislli tek četvrtina žena. 

Muškarci se lakše uzbuđuju i maštovitiji su kada je riječ o seksualnim maštarijama. Također, više iniciraju odnose u svim fazama veze u odnosu na žene, pokazali su rezultati istraživanja Sveučilišta u Floridi. 

Većina muškaraca doživjet će orgazam ubrzo nakon nakon penetracije, dok je ženama potrebno 10 do 20 minuta da bi postigle orgazam. Oko 75 posto muškaraca baš uvijek doživi orgazam prilikom seksa, dok isto vrijedi za samo 26 posto žena.

Ipak, žene mogu doživjeti višestruke orgazme, stoga više uživaju u seksu. Također, nakon jednog orgazma spremne su na još jedan, dok muškarcima treba duže vremena "počeka" za novi pokušaj.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar comparator
comparator
09:41 16.12.2017.

Izgleda kako nisam saznao ništa novo i to mi je žao.Ali hvala što dvospolni Večernji svakodnevno misli na seks.

AU
austrougarskigeneral
23:20 15.12.2017.

muškarci misle 10 puta na dan žene 5 puta na dan.

MG
Mariam_Griffith
08:07 16.12.2017.

Ja sam u osnovi napraviti oko 6-8 tisuća dolara svaki mjesec za slobodne poslove koje radim kod kuće. Za svakoga tko je spreman obaviti jednostavan posao od samo 2 sata do 5 sati dnevno iz dnevne sobe i istovremeno ostvariti dragocjeni prihod ... Tada je ovoo radnaa prilika za vas ... Za više detalja .... >>>>>>>>>>> www.BuzzCash3.Com