SVE ZA OPSTANAK

Žene glume nedostižnost kako bi našle onoga pravog

04.12.2008.
u 09:26
Pogledaj originalni članak

Žene koje naizgled uživaju u igri lovca i lovine sa suprotnim spolom u biti na taj način odlučuju o tome koliko je njihov potencijalni partner dobar za ulogu oca njihova potomstva, pokazale su najnovije studije.

Znastvenici tvrde da žene koriste svoju narav i glumljenje kako ih je teško osvojiti da bi muškarcima povećale izazov i eventualno ih dobile na to da se dokazuju protiv mogućih suparnika.

Profesor John McNamara, koji je ovo istraživanje proveo, objašnjava kako se čednost i potreba za pomaganjem međusobno potiču. No, dodaje i to da su neki muškarci u ovoj isprepletenoj igri našli načina kako varati.

- Što je žena čednija, muškarac će se više truditi pomoći joj, a što je više muškaraca oko njih, to će žene biti čednije - objasnio je McNamara dodavši kako će "žena na kraju svega definitivno odlučiti s kim će imati dijete, odnosno koga će odbaciti i krenuti u novu potragu".

Neki su muškarci s godinama razvili sposobnost pretvaranja do te razine da uistinu uspiju zavarati potencijalne partnerice uvjerivši ih kako su spremni uvijek biti tu kada im to zatreba.
(mbb)

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr