ZeGe Vege

Zelena haljina od kelja za kampanju Veganstvo svima dobro stoji

Foto: Franjo Matković
Foto: Franjo Matković
05.08.2017.
u 12:00
Manekenka Ana Laura Kapetanović pojavit će se na jumbo plakatima koji najavljuju 10. ZeGe Vege festival u kreaciji koju potpisuje dizajnerica Đurđica Vorkapić
Pogledaj originalni članak

U zelenoj haljini od kelja dizajnerice Đurđice Vorkapić, manekenka Ana Laura Kapetanović poručuje – veganstvo svima dobro stoji. Upravo tako zove se kampanja Prijatelja životinja kojom će najaviti 10. ZeGe Vege festival.

I oni koji ne vole kelj sigurno neće okrenuti glavu od ljepotice koja će ih s jumbo plakata pozivati na ovaj jubilarni festival. A manekenka koja se do sada prošetala svjetskim pistama u kampanji je spojila svoje dvije ljubavi – manekenstvo i veganstvo.

– Prelazak na veganstvo definitivno je najbolja odluka koju sam donijela i svakodnevno uživam u spoznaji da zbog mojih okusnih pupoljaka nije nastradalo nijedno svjesno i osjećajno biće. Osim golemih zdravstvenih prednosti veganske prehrane, svima laska biti mirne duše i čiste savjesti. Veganstvo uistinu svima dobro stoji – rekla je Ana Laura Kapetanović. A o svojim iskustvima kako se hraniti veganskom prehranom uz stalna putovanja i izledati sjajno i zdravo govorit će i na ZeGe Vege festivalu.

Dizajnerica Đurđica Vorkapić, vlasnica brenda Hippy Garden, surađivala je s Prijateljima životinja u kampanji protiv ubijanja životinja radi krzna, a kao dugogodišnja vegetarijanka spremno se odazvala pozivu i kreirala ovu neobičnu haljinu. Svojom kreacijom poziva sve da izostave životinje sa svojih tanjura i provjere na ZeGeVege festivalu kako bi im dobro stajalo veganstvo.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.