razlika

Zašto su džepovi na ženskim trapericama manji? Evo odgovora...

Foto: Thinkstock
džep traperice
Foto: Thinkstock
Traperice
Foto: Shutterstock
Traperice
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Traperice
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Traperice
15.09.2018.
u 10:06
Ženski džepovi su toliko uži i plići da će teško čak i staviti ruke u njih, za razliku od muškaraca koji to mogu napraviti bez problema u njihovim hlačama.
Pogledaj originalni članak

Džepovi na ženskim trapericama su plići i manji nego onim na muškim. I dok muškarci većinom mogu u svoje džepove strpati i ključeve i čak mobitele, kod žena to ide malo teže. 

Nedavno istraživanje koje je proveo The pudding, pokazalo je da su džepovi na ženskim hlačama za 48 posto manji u odnosu na muške modele, a pokazalo je to mjerenje čak 80 različitih modela hlača. 

Ženski džepovi su toliko uži i plići da će teško čak i staviti ruke u njih, za razliku od muškaraca koji to mogu napraviti bez problema u njihovim hlačama, navodi se u zaključcima. Nerijetko su mnogi modeli i bez tih "dodataka", odnosno, imaju samo ukrasne, neiskoristive džepove na ženskim modelima. 

Proizvođači i dizajneri odjeće vode se time da će žene svoje stvarčice nositi u torbicama, a dublji džepovi mogli bi pokvariti i modele hlača koje ženama tada ne bi tako dobro pristajali, navodi se. 

 

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Mi sami
Mi sami
11:51 15.09.2018.

Žene drže ruke u muškim džepovima.

DU
Deleted user
10:42 15.09.2018.

Manji su zbog toga što žene kroz džep "ne igraju biljar"....Ma šalim se, jednostavno muške ruke su veće i trebaju za to i džepovi biti veći....modeli istih hlača (npr. traperice) su za muškarce veići. i zašto od toga peaviti pitanje?! ...Ali što bi onda VL pisao?! Uostalom, kako bi ženska prepona izgledala da se u njoj nagužva neka platnena džepina?