zanimljivo

Zašto parovi idu na bračno putovanje odmah nakon vjenčanja?

Foto: Thinkstock
Par
Foto: Thinkstock
Par
Foto: Thinkstock
Par
Foto: Thinkstock
Par
Foto: Thinkstock
Par
Foto: Thinkstock
Par
Foto: Thinkstock
Par
Foto: Thinkstock
Par
Foto: Thinkstock
Par
26.11.2017.
u 08:02
Putovanje nakon vjenčanja, najčešće do neke daleke destinacije, zasigurno je jedna od omiljenijih tradicija u životu novog bračnog para.
Pogledaj originalni članak

Mnogo je stvari i odluka u životu vezano za tradiciju. Putovanje nakon vjenčanja, najčešće do neke daleke destinacije, zasigurno je jedna od omiljenijih tradicija u životu novog bračnog para. 

Ali zašto parovi idu na bračna putovanja i zašto ne idu oni koji ne idu, a nije do financijskog razloga, odgovorili su neki od njih na društvenoj mreži Quora.

Opuštanje nakon vjenčanja

Oni koji su prošli kroz organizaciju vlastitog vjenčanja znaju koliko to može biti stresno. Upravo je putovanje nakon vjenčanja odličan način da se opustite i uživate sasvim sami. 

Povezivanje partnera

Putovanja su iskustva koja pamtimo cijeli život. I prepričavamo godinama. Daleko od stresa i obveza, putovanje je odličan način da se još više zbližite s partnerom. Ako nemate financijskih mogućnosti, uzmite godišnji, iznajmite neku kućicu negdje u vašoj zemlji ili se opuštajte u svom domu onako kako najviše volite. 

Ne smije se propustiti

Jednostavno je bračno putovanje dio vjenčanja. I ne smije se propustiti. Ako ne odete na bračno putovanje znate da vam nešto nedostaje. To je jedno od najbezbrižnijih razdoblja u vašem životu i svakako biste trebali otići na svoje bračno putovanje. Bilo gdje. 

Nije obavezno, ali je slatko i romantično

Nije obavezno otići na menedni mjesec. To je izbor svakog para, ali šteta bi bila propustiti. To je način da nakon vjenčanja "odgodite" povratak u stvarni život i produljite razdoblje "bezbrižnosti i uživanja". 

Potreban godišnji odmor

Svako putovanje je odmak od stvarnosti i odličan je izbor za psihičko zdravlje. Postoje ljudi koji nekoliko godina ne odu na odmor i ne čudi stoga kako su takve osobe najčešće pod kroničnim stresom. Odlazak na bračno putovanje je odlična ideja, tradicija i izbor koju niti jedan par ne bi trebao propustiti. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.