PROMO

Zasladimo svakodnevnicu jer – doma je najslađe

Foto: Dr. Oetker
Dr. Oetker
Foto: Dr. Oetker
Dr. Oetker
Foto: Dr. Oetker
Dr. Oetker
Foto: Dr. Oetker
Dr. Oetker
Foto: Dr. Oetker
Dr. Oetker
16.02.2021.
u 09:29
U iščekivanju toplijih dana, ne preostaje nam ništa drugo nego upaliti pećnice, zagrijati kuhinje, ispeći najdraže slastice i okupiti najmilije
Pogledaj originalni članak

Dr. Oetker svojom je ponudom prepoznatljivih proizvoda za pripremu slastica idealan prijatelj svakom kućanstvu u mjesecima kada smo češće kod kuće i kada opušteno uživamo u toplini svoga doma u krugu obitelji. Zima je onaj period godine u kojem ne treba paziti na kalorije i u kojem su kolači i torte nezaobilazan dio svakog obiteljskog stola. Ovaj omiljeni brend svih sladokusaca u novoj nas kampanji podsjeća kako je kod kuće najslađe, pogotovo u razdoblju pred nama, kad se mirisi slastica uvuku u svaki kutak našeg doma.

A doma nam, sigurno ćete se složiti, ove godine znači baš sve. Doma je i ured i učionica, ali i teretana i igraonica. Doma radimo, učimo, družimo se, kuhamo, igramo, vježbamo. I doma zaista jest najslađe kada svoje najmilije okupljamo oko stola, a miris specijaliteta dopire iz kuhinje i najavljuje još jedno kulinarsko slavlje.

Foto: Dr. Oetker
Dr. Oetker

Dr. Oetker proizvodi nezaobilazni su sastojci u pripremi slastica

Nijedan obrok nije potpun bez ukusnog deserta, a naš dom u ovo vrijeme puno češće nego inače postane prava mala slastičarnica. Iako je mnogima najveće veselje vidjeti gotov kolač na tanjuru, oni koji ulažu sate u njegovu pripremu, svjesni su da je za ukusne, mirisne i oku ugodne slastice potrebno mnogo truda, koncentracije i preciznosti, kao i vrhunske namirnice te provjereni sastojci. Kada kuhamo ručak ili večeru, možemo pustiti mašti na volju i eksperimentirati, ne prateći doslovno recepte. Međutim, kada su slastice u pitanju, osim što je potrebno dobro slijediti sve upute i mjere iz recepta, jednako je važno i kakve sastojke koristimo. Upravo tu uskače Dr. Oetker, čiji proizvodi garantiraju uspjeh i onima koji nisu najvještiji u kuhinji. Uz Dr. Oetker, finalni proizvod uvijek ispadne baš onako kako treba – za pohvalu prijateljima slanjem fotografije ili objavu na društvenim mrežama od koje pratiteljima rastu zazubice. Tako će sitni keksi biti još hrskaviji i mirisniji uz dodatak Dr. Oetker praška za pecivo i vanilin šećera, slatka pogača meka i ukusna uz Dr. Oetker kvasac, dok će tradicionalne savijače s orasima i makom dobiti  baš onu posebnu notu uz nekoliko kapljica Dr. Oetker arome ruma za kolače ili vanilije.

Foto: Dr. Oetker
Dr. Oetker

Za koje se god slastice odlučili ove zime, uz Dr. Oetker možete biti sigurni da će njihova priprema proći bez iznenađenja, a okusi i mirisi gotovih specijaliteta probuditi u vama slavljeničko veselje. Ipak treba napraviti generalnu probu za Uskrs, zar ne?

Inspirirajte se provjerenim receptima na web stranici Dr. Oetker ili na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Foto: Dr. Oetker
Dr. Oetker

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr