Na dar

Začinite borovicom za još bolji okus gin tonica

Foto: VL
Začinite borovicom za još bolji okus gin tonica
19.09.2019.
u 16:32
U subotu, 21. rujna u paktetu uz Slano i Slatko i Večernji list pronađite Kotanyi začin za gin tonic.
Pogledaj originalni članak

U posljednjih nekoliko godina gin tonic je postalo jedno od najpopularnijih pića u cijelom svijetu. Omiljeno ljetno osvježenje postalo je traženo tijekom cijele godine, a razni maštoviti začini učinile su ovo piće još zanimljivijim. Danas možemo naći jedinstvene kombinacije sa lavandom, zvjezdastim anisom, ružinim pupoljcima, cimetom itd.

Unatoč mogućnostima često je najjednostavniji odabir i najbolji. Budući da je borovica (klekova boba) jedna od glavnih sastojaka gina, slobodno možemo reći da gin bez borovice nije gin, a mnogi ju upotrebljavaju kao dodatak koktelu kako di dodatno naglasili okus gina i dodali gorčini.

Ovaj vikend poboljšajte okus gin tonica uz paket Večernji list i Slano & slatko u kojem ćete pronaći na dar Kotanyi borovice s kojima osim gin tonica možete začiniti razna pića.

U subotu, 21. 9. potražite na dar Kotanyi začin za piće uz Večernji list i Slano & slatko!

Požurite, jer količine su ograničene!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr