mnogi osudili njezinu odluku

Zabranila sestri da dođe na vjenčanje: ‘Previše dobro izgleda i sve bi upropastila!’

Foto: Shutterstock
Zabranila sestri da dođe na vjenčanje: ‘Previše dobro izgleda i sve bi upropastila!’
20.03.2023.
u 16:30
Žena je oduvijek bila ljubomorna na svoju sestru za koju misli da je jako lijepa, a tvrdi da ju ne želi na svom vjenčanju jer ne želi da ju ljudi uspoređuju s njom
Pogledaj originalni članak

Žena se suočila s negativnim reakcijama svoje obitelji nakon što je svojoj sestri zabranila prisustvo na njezinoj intimnoj svadbenoj zabavi zbog njezina dobrog izgleda. Buduća mladenka kaže da nije željela biti 'zasjenjena' na svoj veliki dan, ali ta je odluka izazvala ozbiljne kontroverze, piše Mirror

5 stvari koje o svom vjenčanju ne biste trebali otkrivati na društvenim mrežama:

Foto: Thinkstock
brak,vjenčanje
Foto: Thinkstock
vjenčanje
Foto: Thinkstock
Vjenčano prstenje
Foto: Pixabay
Vjenčanje
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
vjenčanje
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Foto: Pixabav
vjenčanje
Foto: Shutterstock
Foto: Getty Images
vjenčanje

Žena je oduvijek bila ljubomorna na svoju sestru za koju misli da je jako lijepa, a čak je bila i kuma na njezinom vjenčanju. Međutim, sada se ona udaje, ali zabranila je svojoj sestri da bude kuma, al ii da prisustvuje vjenčanju, jer ne želi da je uspoređuju s njom na njezin najvažniji dan. Obraćajući se korisnicima na Redditu, dodala je da njezina sestra nije bila ljuta zbog isključenja s vjenčanja, ali da je bila stvarno uzrujana, a ostatak obitelji se složio da je to bilo grubo.

- Puno sam razmišljala o tome i odlučila je ne imati na svojoj svadbenoj zabavi. Samo sam htjela jedan dan u kojem nećemo stajati jedna uz drugu, dok nas drugi uspoređuju. Željela sam biti ona lijepa žena koja stoji na oltaru na svoj važan dan. Većinom sam preboljela svoju ljubomoru na nju i prihvatila sam sebe zbog toga kako izgledam i tko sam, ali pomisao da svi gledaju u nju na mom vjenčanju mi je skoro slomilo srce - napisala je u objavi.

Kasnije je u objavi dodala da je godinama bila na terapiji zbog problema sa samopouzdanjem, ali priznaje da nije nestala sva njezina nesigurnost. Rođena je s deformitetom lica zbog kojeg joj se čeljust nije pravilno formirala, pa se s tim pokušava nositi što bolje može.

- Kad sam joj objasnila svoje razmišljanje, počela je plakati. Nije se naljutila na mene, ali je rekla da je stvarno povrijeđena što bih je isključila zbog načina na koji izgleda. Razumijem njezinu poantu, ali mora i ona shvatiti moju - dodala je.

Njihovi roditelji složili su se da to nije dobra odluka i da nije u redu da je tako povrijedila svoju sestru. No, nakon razgovora sa svojim partnerom, sretni je par odlučio da ipak neće organizirati svadbenu zabavu, a ona se ispričala svojoj sestri jer je dopustila da joj nesigurnost stane na put. Mnogi korisnici Reddita stali su na stranu sestre i smatraju da se mladenka prema njoj ponijela nerazumno.

- Ne mogu ni zamisliti da izostavim svoju sestru sa svog vjenčanja zbog izgleda, ili još gore, zbog moje nesigurnosti oko izgleda - napisala je jedna korisnica.

- Moja najbolja prijateljica je plesačica i nevjerojatno je privlačna, dok sam ja bucmasta i vrlo prosječnog izgleda. Puno mi je više značilo imati je pored sebe zbog toga što mi znači i nije me bilo briga kako će nas drugi gledati - dodala je druga.

Snimka svadbe: 'Svekrva je došla u vjenčanici, trebala sam tada shvatiti da slijedi i razvod'

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.