Ima i toga: Spa4bag

Wellnes i za skupocjene šminkerske torbice

Wellnes i za skupocjene šminkerske torbice
27.12.2010.
u 14:00
Oni koji su imali nekoliko tisuća eura za skupocjene torbice zasigurno imaju i toliko da im plate oporavak, njegu, zatezanje...
Pogledaj originalni članak

Dok većina žena sanja o slobodnom vikendu, a tri dana oporavka, njege  i maženja u nekom finom spa i wellness centru ostaju tek maštarija, ima i onih koji su tretmane ljepote i regeneracije poželjeli – pa i dobili –  za svoje torbice.

Tretmani nježnog čišćenja, prihrane kisikom, blagog pilinga, premazivanja hidratantnim maskama i revitalizacije serumom namijenili su u Spa4bagu, piše web-stranica Pourfeme, skupocjenim torbicama koje stoje i po nekoliko tisuća eura.

Ženama su vrlo važni pratitelji u životu njihove torbice, novčanici,  koje im omogućuju, vjeruje se, da budu jedinstvene i osjećaju se modernima i uređenima.
Spa4Bagu svoje su tretmane odlučili posvetiti luksuznim torbama s čijim su kreatorima
Hermesom, Louisom Vuittonom, Pradom itd. surađivali pri osmišljavanju tretmana oporavka. Nakon vikenda u ''oporavilištu za torbice'' one bi, kažu, trebale trajati – vječno.

Osim kozmetičkih tretmana predviđeni su i pregledi te čišćenje ručki i dna, unutrašnjosti i vanjskog dijela torbe, obnova boja, popravak šarki i omatanje, umetanje gumba, žice ili drugih elementa koji nedostaju. Rad na koži i tkaninama jamči tim koji ima desetljeća iskustva, a obećavaju najbolje rezultate. 

Pa tko ima i voli – nek' izvoli!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.