blogeri i naočale

Vogue Eyewear internetska stranica odsada i na hrvatskom jeziku

Foto: PR FOTO
Vogue muze
Foto: PR FOTO
Vogue muze
Foto: PR FOTO
Vogue muze
Foto: PR FOTO
Vogue muze
04.05.2015.
u 15:09
Posebna pozornost na stranici posvećena je muzama Vogue Eyeweara i modnim blogericama.
Pogledaj originalni članak

Vogue Eyewear po prvi put ima internetsku stranicu na hrvatskom jeziku.

Ljubiteljice mode, trendova i naočala mogu doznati sve o novim kolekcijama sunčanih i dioptrijskih naočala, naučiti kako kombinirati jedinstvene okvire, boje i ukrasne elemente te se inspirirati modnim stilovima poznatih osoba i blogerica kroz šest segmenata na starnici: kolekcija sunčanih naočala, dioptrijskih naočala, posebna kolekcija, upoznaj blogera, Style Miles platforma i lokator trgovina.

Posebna pozornost na stranici posvećena je muzama Vogue Eyeweara i modnim blogericama. Tri glamurozne svjetske dive: brazilski model Adriana Lima, indijska glumica Deepika Padukone i kineska glumica Liu Shi-Shi, zaštitna su lica nove  međunarodne kampanje koja je započela početkom godine, a njihova iskustva i dojmovi o novoj kolekciji predstavljeni su kroz multimedijski sadržaj.

Martina Mercedes Corradetti iz Italije prva je blogerica koja je čitatelje stranice 'provela' ulicama rodnog grada Rima, otkrila im što se krije u njezinom ormaru i kako spaja omiljene komade odjeće s modelima Vogue Eyewear naočala.

>>Stare naočale kao nove: Novi look za 60-ak kuna

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.