riječi stručnjaka

VIDEO: Otkrijte sve što trebate znati o filerima!

Foto: Imagine TV
VIDEO: Otkrijte sve što trebate znati o filerima!
20.08.2014.
u 14:05
Današnja stvarnost je da su fileri vrlo prisutni i mogu davati odlične rezultate, a imamo i različite firme...
Pogledaj originalni članak

Današnja stvarnost je da su fileri vrlo prisutni i mogu davati odlične rezultate, a imamo i različite firme. Postoje razne pozicije na kojima možemo pomlađivati tkivo, također postaje i indikacije za njih i onaj koji ih postavlja i gdje ih postavlja.

Nije isto postavljati filer na određenoj razini kože, potkožja i masti, u kojim dijelovima lica tako da indikacija za filer je odlična u mlađoj dobnoj skupini također i za liftinga. Međutim, kada dođe moment za učiniti lifting tada niti jedan filer neće moći zamijeniti volumen, odnosno poziciju viseće kože. Mi tada moramo zategnuti kožu, a ne nadopuniti volumenom filera tako da ipak je to još jedna kirurška priča u konačnici i vrlo je bitno znati kome se prepustiti za postavljanje filera.

>>Evo kako izgleda zahvat uklanjanja trajnog filera iz usana

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.