s takvom lakoćom

VIDEO Nevjerojatno što će sve očistiti soda bikarbona. Pogledajte...

Foto: Thinkstock
VIDEO Nevjerojatno što će sve očistiti soda bikarbona. Pogledajte...
21.05.2015.
u 21:30
Ovaj je proizvod iznimno učinkovit, ali i još važnije, nježni prirodni sobni dezodorans koji će pomoći u mnogim kućanskim problemima, barem kada je riječ o održavanju čistoće vašeg doma
Pogledaj originalni članak

Sodu bikarbonu u svom će kućanstvu imati svaka domaćica koja se barem jednom upustila u izradu kolača i keksića, ali soda ima i druge primjene zbog čega je poželjno uvijek je imati pri ruci.

Ovaj je proizvod iznimno učinkovit, ali i još važnije, nježni prirodni sobni dezodorans koji će pomoći u mnogim kućanskim problemima, barem kada je riječ o održavanju čistoće vašeg doma.

Pogledajte video i doznajte što ćete s lakoćom očistiti uz pomoć sode bikarbone, a onda ćete se zasigurno zapitati: treba li vam uopće neko industrijsko sredstvo za čišćenje nakon ovoga?

 

>>Prirodna sredstva za čišćenje koja će vaš dom dovesti do blještavila

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.