kad se opusti koža

VIDEO Jeste li znali da lifting lica traje i do 7 godina

Foto: Imagine TV
VIDEO Jeste li znali da lifting lica traje i do 7 godina
11.06.2015.
u 22:00
To je zatezanje lica kod kojeg skraćujemo, odnosno odstranjujemo višak kože i zatežemo mišiće lica
Pogledaj originalni članak

Što se tiče korekcije lica u određenoj dobi, iza 40-ih, kada je došlo do opuštanja kože, opuštanja mišića, naziranja podbratka,  koristimo se korekcijom koja se zove face lifting.

To je zatezanje lica kojim skraćujemo, odnosno odstranjujemo višak kože i zatežemo mišiće lica.

Također ga možemo kombinirati s liposukcijom podbratka, a jedna od metoda je i endolight lifting gdje se koristimo laserskom energijom i samim time možemo učiniti zahvat bez reza sa samozatezanjem kože lica i odstranjivanjem masti, tako da je zahvat zahvalan, a njegova trajnost je oko sedam godina.

 

>>VIDEO Ovo je izvrstan tretman protiv bora i celulita

>>Evo što morate odbaciti, a što prigrliti za ljepotu i zdravlje

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.