Konačno i dućan

Victoria Beckham otvara svoju prvu trgovinu u Londonu

Foto: pixsell
Victoria Beckham otvara svoju prvu trgovinu u Londonu
22.05.2012.
u 00:01
Ne želim se zalijetati dok ne naučim ovaj posao potpuno, a osim britanskog i američkog tržišta jako me privlači azijsko, otkrila je modna dizajnerica
Pogledaj originalni članak

Victoria Beckham, slavna mama i modna dizajnerica čiju haljinu svaka trendseterica sigurno ima u ormaru, planira otvoriti prvu samostalnu trgovinu u Londonu.

- Često su me ljudi ispitivali hoću li otvoriti svoju trgovinu, a ja sam im na to odgovarala kako bih to jako voljela. Upravo u ovom trenutku i radim na tome. Vjerojatno će trgovina biti u Londonu, a u nekoj bližoj budućnosti možda je otvorim i u Hong Kongu. Tko zna?! - otkrila je bivša spajsica CNN-u.

Modna ikona i dizajnerica također je nadodala kako se ne želi usredotočiti samo na europsko i američko tržište, nego se želi proširiti i na istočno:
- Ne želim se fokusirati samo na britansko i američko tržište. Ima jako puno velikih tržišta, a Azija me jako privlači. Trenutačno sam tek na početku i želim polagano napredovati u ovom poslu. Ne želim se zalijetati dok ne naučim potpuno ovaj posao.    

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.