Večernji stil

Večernji list i BLEU HOMME donose kupon za vrhunske poslovne košulje

Foto: VL
Večernji list i BLEU HOMME donose kupon za vrhunske poslovne košulje
23.11.2018.
u 13:53
Idealna košulja za sastanak ili savršen poklon – košulje BLEU HOMME dizajnirane su za muškarca u pokretu koji bira modernu i udobnu odjeću
Pogledaj originalni članak

Jeste li znali da pri prvom susretu s osobom imate tek od 7 do 30 sekundi da ostavite prvi dojam? Osoba koja vas prvi put vidi na vama će zapaziti sedam detalja jer je to najviše što čovjek može opaziti na nekome pri prvom susretu. Ovaj podatak posebno je važan na poslovnim sastancima, ali i u pivatnim prigodama. Upravo zato Večernji list i BLEU HOMME u nedjelju 25. studenoga donose kupon kojim svakog kupca košulje daruje još jednom, besplatnom košuljom.

BLEU HOMME stvoren je za modernog i samosvjesnog muškarca u pokretu koji bira moderne i udobne odjevne predmete. Outfite koje je ambasador BLEU HOMMEA Joško Jeličić odabrao za svoje televizijske nastupe, ali i razne casual prigode, kako sam kaže, voljet će godinama. Ono što je važno naglasiti jest da brend BLEU HOMME nudi kvalitetu, autentičan je, profinjen, a ujedno naglašava onu pomalo neukrotivu mušku narav. Zavirite li u neki od dućana s potpisom ovog brenda, zadivit će vas modni i lifestyle artikli koji su ručno obrađeni, a treba istaknuti i da svoju ponudu konstantno nadograđuju. Visokokvalitetni materijali i vrhunska izrada s posebnom pažnjom posvećenom detaljima drže ih na poziciji najboljeg muškog premium branda u Hrvatskoj.

Svi čitatelji Večernjeg lista u nedjelju 25. studenoga u svojem primjerku Večernjaka pronaći će kupon za gratis košulju BLEU HOMME – jer onaj tko prepozna važnost dojma i nastupa u poslovanju zaslužuje dvostruku nagradu.

Pogledajte na vecernji.hr