Najsrčanija ekipu

Utrka kroz rudnik? Jamatlon!

Foto: Promo
Utrka kroz rudnik? Jamatlon!
04.12.2017.
u 16:32
Riječ je o neobičnoj utrci kroz rudnik Trbovlje-Hrastnik u Sloveniji. Na osmom Jamatlonu koji se održao 2.12. sudjelovalo je 63 ekipa (100 žena i 131 muškarac).
Pogledaj originalni članak

Jeste li čuli kad za Jamatlon? Riječ je o neobičnoj utrci kroz rudnik Trbovlje-Hrastnik u Sloveniji. Na osmom Jamatlonu koji se održao 2.12. sudjelovalo je 63 ekipa (100 žena i 131 muškarac).

Ono na što smo posebno ponosni je što je ove godine sudjelovala i naša Imunosal ekipa (prvi puta da je sudjelovala ekipa koja nije iz Slovenije). I još k tome naš tim je osvojio i nagradu za najsrčaniju ekipu. :-) Čestitamo im!

Staza je duga 5,5 kilometara i na pojedinim mjestima je više od 100 metara ispod površine zemlje, a organizatori su utrku dodatno otežali s preprekama koje treba savladati.

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr