Muška moda

U trendu su boemski muškarci, barem tako tvrdi John Malkovich

Foto: Esquire
john malkovich
Foto: Pirelli P Zero
john malkovich
Foto: Pirelli P Zero
john malkovich
16.04.2012.
u 00:01
Nakon vlastite kolekcije Technobohemian, američki glumac John Malkovich i dalje je vjeran boemskom stilu pa je tako kreirao prvu mušku boho-kolekciju cipela za Pirelli
Pogledaj originalni članak

Glumac John Malkovich ipak ne promovira novi film, nego je udružio snage s Pirellijem u sklopu modno-dizajnerskog projekta P Zero te kreirao prvu mušku capsule-kolekciju cipela koja se nadovezuje na njegovu drugu vlastitu kolekciju Technobohemian lansiranu prije tri godine. Linija obuhvaća dva modela - "boholacchino" i "bohosneaker".

Prvi je model sofisticiraniji te s gumenim detaljima, a drugi je sportska varijanta u traper izdanju. Oba modela prepoznatljiva su po žutoj boji na potplatima, Pirellijevu zaštitnom znaku. Tenisice iznose od 1300 do 3600 kuna i već se nalaze u prodaji u Milanu, u Pirellijevoj flagship trgovini, a u svibnju će se moći kupiti diljem svijeta.

- U kreiranju kolekcija inspiraciju sam pronašao u boemu novog doba. Mislio sam da je potrebno 'nadograditi' lik boema, ali ne na tradicionalan način, nego tako da sudjeluje u tehnološkom svijetu u kakvom danas živimo - rekao je Malkovich, koji je 2002. godine osnovao brend Mrs. Mudd.  Otkud opsesija riječju boho,  glumac je otkrio kad je izdao drugu kolekciju Technobohemian - tu je riječ prvi put pročitao u neobjavljenoj talijanskoj noveli te se, uz dopuštenje autora, obvezao da će je dobro iskoristiti.

No Malkovichu je ovo i druga suradnja s Pirellijem. S Naomi Campbell američki se glumac 2005. godine pojavio u kratkom reklamnom spotu "The Call" koji je režirao Antoine Fuqua.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.