Uz Večernji list

U potrazi ste za božićnim ukrasima? Darujemo čak 50% popusta!

Foto: VL
U potrazi ste za božićnim ukrasima? Darujemo čak 50% popusta!
30.11.2017.
u 15:40
U subotu 2. prosinca u Večernjem pronađite kupon s 50% popusta na cijeli božićni asortiman u Vrtnom centru Flora!
Pogledaj originalni članak

Možete li zamisliti Božić bez ukrasa?

Ne možemo ni mi! Da biste imali Božić kakav ste zamislili, u suradnji s Vrtnim centrom Flora odlučili smo vam darovati kupon s velikim popustom! Kupon s čak 50% popusta pripremili smo vam u subotu, 2. prosinca, u izdanju Večernjeg lista.

Znamo da prosinac zahtijeva izdatke koji su veći od onih u ostalim mjesecima u godini. Znamo da podrazumijevaju i darove, i slavlja, i neizostavna božićna jela i poslastice. Znamo i da želite lijep dom za svoju obitelj.

Upravo božićne dekoracije svaki dom čine toplijim, ugodnijim i sretnijim. One su neizostavan dio blagdanskih priprema – i bez njih ne možemo. Uz pomoć nekoliko čarobnih detalja vaš dom postaje pravo malo utočište u kojem volite provoditi vrijeme sa svojim najmilijima.

Zato ste već krenuli u potragu za savršenim dekoracijama i savršenom trgovinom koja će ispuniti vaše želje – ako je tako, odabrali smo pravi trenutak da stupimo na scenu!

Vrtni centar Flora centar je za cijelu obitelj, ali i za ljubimce. Nudi velik božićni asortiman koji će zadovoljiti svačiji ukus, a Večernji će vam pomoći s kuponom od čak 50%! Sve što trebate jest izrezati kupon koji se nalazi u subotnjem izdanju Večernjeg lista i zaputiti se na Žitnjak.

Flora i Večernji list žele vam čaroban Božić!

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Pogledajte na vecernji.hr