Odličan rezultat

Tvrdokorne mrlja iz zahoda možete brzo i lako očistiti uz jedan proizvod iz kuhinje

Foto: Facebook
Tvrdokorne mrlja iz zahoda možete brzo i lako očistiti uz jedan proizvod iz kuhinje
28.07.2021.
u 07:00
Dobra vijest je da ne sadrži nikakve štetne kemikalije.
Pogledaj originalni članak

Lauren, majka iz Australije i članica jedne Facebook grupe, podijelila je super trik za čišćenje zahoda - pogotovo za sve one koji izbjegavaju koristiti jake kemikalije. 

Kako je pokazala na svom primjeru, tvrdokorne mrlje iz zahodske školjke mogu se očistiti uz pomoć samo jednog proizvoda koji se inače koristi za pečenje, a ujedno je i jako jeftin - limunska kiselina, prenosi Daily Mail.

"Mrzim čistiti zahod. Dvije posude (oko 25 grama) limunske kiseline ostavljene u zahodu devet sati riješit će cijelu stvar. Najteži dio procesa je paziti da ljudi ne koriste zahod u tih devet sati. Htjela sam koristiti sredstvo za čišćenje, ali ovo je jeftinije", napisala je Lauren u svojoj objavi.

Foto: Facebook

Neki su bili oduševljeni otkrićem, a neki su pisali u komentare da već godinama prakticiraju čišćenje ovim sastojkom.

"Također je koristim za zahod, ali i za zajedničko čišćenje s djecom jer nema kemikalija", komentirala je jedna majka, a druga se nadovezala: "Limunska kiselina je najbolja! Odlična za zahode."

Osvježenje u gužvi: Putnik se otuširao nasred autoputa! "Smijte se vi, njemu je super!"

Milenijalci su jako loši u obavljanju kućanskih poslova: Zahod čiste jednom mjesečno!

Foto: shutterstock
Foto: shutterstock
Foto: shutterstock
Foto: shutterstock
Foto: shutterstock
Foto: shutterstock

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LA
lajh1985
16:00 28.07.2021.

Ostavljene u zahodu? :)