restoran

Trogirski dvori - Platu za dvoje pripremaju i za jednoga

Foto: 'Fotodesk /Vecernji list'
Trogirski dvori - Platu za dvoje pripremaju i za jednoga
07.08.2011.
u 12:00
Cijena je više nego umjerena, a hrana i posluga odlične.
Pogledaj originalni članak

Ako želite restoran koji ima parking i ako želite dobro i ukusno jelo, onda produljite kilometar od križanja u središte grada i s lijeve strane naići ćete na Trogirske dvore – kazao mi je jedan Trogiranin kada sam ga upitao za dobar restoran s parkiralištem.

Velika lijepa terasa sva u prirodnom hladu s južne strane, u koju od jutra do mraka udara sunce, predivno je mjesto za uživanje u specijalitetima koji se nude. Za oko mi je zapela trogirska plata koja se nudi za dvije osobe, ali poduzetna konobarica kaže da se može napraviti i za jednu osobu. Što se tiče kvalitete, preporuka za Trogirske dvore. A da nisam osamljen, potvrda je i prepuna terasa. Cijena više nego umjerena, a hrana i posluga odlične. I još nešto, Trogirski dvori izdaju i račun R1.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

FE
FENIKS07
13:28 07.08.2011.

Posjetio sam Trogir u ovo ljetno vrijeme kada ovdje dolaze tisuće turista i dobronamjernih posjetitelja. Ovaj prelijepi grad i sve destinacije na otoku Čiovu ipak zaslužuju malo više pažnje i napora gradskih vlasti da se otklone problemi koje je moguće riješiti aktivnošću, a ne pasivnošću i kukanjem. Ovdje želim govoriti o cestovnom prometu koji je u Trogiru katastrofa !! Slušao sam od mještana priču o novom mostu Trogir-Čiovo, ali o onome što se može odmah riješti nema niti riječi- pogotovo od gradskih vlasti, koji primaju plaću da aktivno rješavaju gradske probleme. Primjerice, gradska raskrižja su totalni nered i kolaps u odvijanju prometa, kao što se još može naći samo u nekim zemljama Afrike-primjeri su raskižje u centru grada na ulazu u staru jezgru (kod tržnice), izlaz preko mosta na Čiovo te raskrižje na izlazu iz Trogira na obilaznicu i autocestu. Prosto je za ne povjerovati da na ovim raskrižjima nema ugrađenih semafora, a pogotovo da nema prometnika koji reguliraju promet. Ovo jednostavne mjere bi znatno ubrzale odvijanje prometa i povećale sigurnost, a otklonile nezadovoljstvo turista i domaćih ljudi.