dobro je znati

Tri horoskopska znaka koji privlače druge kao magnet

Foto: Getty Images
Ljubav, par
Foto: Getty Images
Ljubav, par
Foto: Getty Images
Ljubav, par
Foto: Getty Images
Ljubav, par
Foto: Getty Images
Ljubav, par
Foto: Getty Images
Par
11.05.2019.
u 13:19
Doznajte koja tri znaka su drugima jednostavno  - neodoljiva.
Pogledaj originalni članak

Svaki znak zodijaka ima nešto po čemu se ističe od ostalih, no nekima je ipak nešto zajedničko. Doznajte koja tri znaka su drugima jednostavno  - neodoljiva.

Jarac - Voli biti u središtu pozornosti i biti glavni glumci predstave. Svjesni su svog izgleda i imaju visoku dozu samopouzdanja što ih čini itekako privlačnima. Često su i tajnoviti što privlači druge da ih - otkriju. 

Lav - Oni vole uzeti i dobiti ono što žele, ali ne pod svaku cijenu. Ipak, oni su neustrašivi, znatiželjni i pustolovni. Vole istraživati i iskusiti nova iskustva  i takav pustolovni duh, ali i privlačenje pozornosti i želja da svi o njima pričaju, privlači suprotan spol. 

Škorpion - Jedan od najstrastvenijih znakova zodijaka je svakako škorpion. Kod njih odmah primjetite tu požudu za životom. Oni uživaju u potpunosti, bilo da je riječ o jelu, filmu, sugovorniku... Oni ne promišljaju lijepe trenutke već ih žive i upijaju. Imaju neiscrpnu radoznalost koja ih iznova odvodi u uzbudljive situacije, zbog čega im mnogi zavide.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

CA
Cafa
17:43 11.05.2019.

Blizanac, škorpion, strijelac. Tim redom.