Promo

Trgovina Ellea pridružila se velikoj obitelji Avenue Malla Zagreb!

Foto: Ellea
Ellea (1)
Foto: Ellea
Ellea (1)
Foto: Ellea
Ellea (1)
Foto: Ellea
Ellea (1)
Foto: Ellea
Ellea (1)
Foto: Ellea
Ellea (1)
VL
Autor
PR Članak
06.03.2013.
u 16:26
Nova ponuda odjeće za dame koje znaju što žele
Pogledaj originalni članak

Ellea, trgovina za žene koja se može pohvaliti ponudom svjetski poznatih nizozemskih i njemačkih odjevnih marki, danas je otvorila svoja vrata posjetiteljima Avenue Malla Zagreb!

S obzirom na to da je ponudu trgovačkog centra Ellea obogatila samo dva dana prije Međunarodnog dana žena koji će se slaviti u petak, 3. ožujka, brojne dame požurile su se razgledati sve što Ellea ima u ponudi i nisu se razočarale! Izbor u Ellei je izniman – od haljina i hlača do vesti i kaputa, svaka žena u novootvorenoj trgovini može pronaći idealan komad za sebe.

Trgovina Ellea ženama nudi velik izbor vrhunske odjeće za žene srednje dobi koje imaju iznimno izraženi osjećaj za stil i znaju što žele. Njemačke i nizozemske modne marke Oui, Sao Paulo, Discovering i Set neće ostaviti ravnodušnima ne samo žene koje će ih nositi, već i njihove jače polovice. U trgovini Ellea pronaći ćete sve što vam treba od ženske mode, a budite sigurni i da ćete plijeniti pažnju gdje god se pojavite!

Posjetite trgovinu Ellea na prvom katu Avenue Malla Zagreb i pronađite nešto za sebe ili svoju ljepšu polovicu!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr