Zvijezda je rođena

Toliko je oduševila javnost da joj je Boux Avenue obnovio ugovor

Foto: Boux Avenue
Robyn Lawley
Foto: Boux Avenue
Robyn Lawley
Foto: Boux Avenue
Robyn Lawley
Foto: Boux Avenue
Robyn Lawley
18.09.2012.
u 00:01
Iako je još u kolovozu plus-size model Robyn Lawley bila zaštitno lice kolekcije rublja Boux Avenue, toliko je oduševila javnost i sam brend da su je ugostili i u jesenskoj kampanji
Pogledaj originalni članak

Plus-size model Robyn Lawley definitivno je zvijezda u modnoj industriji strpljivo prkoseći mršavim idealima na pistama i u modnim časopisima. U kolovozu je Australka, koja nosi broj 16, postala zaštitno lice britanskog brenda rublja Boux Avenue i kolekcije "Curve", a s obzirom na to da je u kratkom roku osvojila javnost i oduševila sam brend, Boux Avenue odlučio ju je još jedanput ugostiti kako bi predstavila njihovu novu kolekciju.

Nova je kolekcija dizajnirana za sve tipove tijela te obuhvaća dnevne i večernje modele, no sa 23-godišnjom Robyn u glavnoj ulozi željeli su svima poručiti da "normalna" žena s oblinama također može predstavljati liniju rublja, a ne samo mršave manekenke. Također, izlazak kolekcije poklopio se s početkom London Fashion Weeka upravo da bi Boux Avenue podupro obline i dao im više prostora na modnoj sceni.

– Kreirali smo kolekciju kako bismo slavili sve oblike tijela te osobito ohrabrujući žene da prihvate svoje obline. Linija je vrlo seksi i senzualna te će svaku ženu 'natjerati' da se osjeća ugodno u svojoj koži – rekla je "buyer" Boux Avenuea Debby Duckett.

Robyn je javnost upoznala još prošle godine kad je s još dva plus-size modela pozirala za naslovnicu talijanskog Voguea te time doprinijela borbi protiv trenda mršavosti. A ona je i gorljiva aktivistica u borbi za podizanje samopouzdanja u tinejdžerica koje su preopterećene svojim tijelom, a samim time podupire i zdraviji izgled žena.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

M3
Miške 3
13:30 18.09.2012.

Konačno jedna prava, putena ženska za reklamu donjeg rublja.

Avatar billybull
billybull
13:37 18.09.2012.

napokon prava zena

OB
-obrisani-
13:48 18.09.2012.

Nije ona uopće putena već sasvim normalna, vitka, uobičajena, prosječna mlada žena kakve su na ulicama gotovo sve. (A putene žene su bitno izraženijih oblina od nje.)