U dobru i zlu

Tko su najbolje odjevene mladenke svih vremena...

Foto: pixsell
vjencanje (1)
Foto: pixsell
vjencanje (1)
Foto: Arhiva
vjencanje (1)
Foto: Getty/Guliver
vjencanje (1)
Foto: Arhiva
vjencanje (1)
vjencanje (1)
Foto: Getty/Guliver
vjencanje (1)
Foto: Getty/Guliver
vjencanje (1)
Foto: pixsell
vjencanje (1)
11.03.2011.
u 07:00
Od Marilyn Monroe, preko Lady Di do Gwen Stefani - pogledajte u kakvim su se vjenčanicama udale
Pogledaj originalni članak

I dok se očekuje kraljevsko vjenčanje godine (iako, usput budi rečeno, ove se godine udaje i Willamova sestrična Zara Phillips, što je medijski puno manje eksponirano), sve su oči uperene u Sarah Burton, dizajnericu kojoj je povjerena zadaća osmišljavanja vjenčanice Kate Middleton.

Budući da je Sarah savršeno pogodila stil Alexandera McQueena, kojega je zamijenila u tvrtki nakon njegova samoubojstva prije dvije godine, predviđa se kako će vjenčanica biti teatralna i ne baš obična. 

Ove se godine udaju još dvije poznate Britanke - Kate Moss kojoj je vjenčanicu trebao dizajnirati Galliano (pitamo se je li taj angažman trenutačno na ledu ili nije) te Lilly Allen, kojoj će vjenčanu haljinu raditi Chanel. 

A u našoj galeriji pogledajte najljepše vjenčanice svih vremena. 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar Maxich
Maxich
19:29 17.03.2011.

možete me smatrati mišljenom, ali meni je moja vjenčanica bila najljepša i opet bi se u takvoj ili barem sličnoj udala. eto, toliko. a svi ovi potpisi ne čine eleganciju žena koje ih nose niti ljepotu same haljine.

IV
ivabo
08:36 11.03.2011.

a kaj tu vidim ? ništ..

Avatar billybull
billybull
12:49 11.03.2011.

jedan od najglupljih clanaka ikad izdan u vecernjem listu, sa fotografijama na kojima se ne vidi ama bas nista....je li moguce da se objavljuju ovakve ljige samo da bi netko imao razloga traziti honorar?