Strašno

Tiktokerica otkrila koliko prljavštine ima na čistoj odjeći: 'Ova metoda me spasila, ali je odvratno'

Foto: Shutterstock
Tiktokerica otkrila koliko prljavštine ima na čistoj odjeći: 'Ova metoda me spasila, ali je odvratno'
03.08.2020.
u 10:01
Svima je poznato kada izvade odjeću iz perilice, a cijela prostorija miriši na 'čisto'. Ipak, koliko je zaista oprana odjeća čista?
Pogledaj originalni članak

TikTokerica Steph objavila je video u kojem prikazuje svoju metodu 'namakanja' odjeće u kadi šest sati. "Ovo je jedna stvar koja pruža osjećaj zadovoljstva i gađenja istovremeno. Čekajte da vidite koliko prljavštine ima na odjeći.", napisala je.

Za ovakvo pranje odjeće potrebne su dvije mjerice praška za rublje, mjerica soda bikarbone i mjerica deterdženta. Sve dodajte u kadu koju ste napunili toplom vodom. Iz ormara izvadite odjeću i stavite u kadu. Sve potom ostavite šest sati da stoji, a svakih sat vremena protresite rukom.

Foto: TikTok/@moderndaywonderland

Foto: TikTok/@moderndaywonderland

U tih šest sati vidjet ćete kako voda mijenja boju u tamnosmeđu jer sva prljavština izlazi van. Ovakva metoda čišćenja i pranja jako je popularna u posljednje vrijeme, a mnogi ju koriste za pranje dječjih igračaka, prenosi The Sun.

Na Twitteru je pokrenut hashtag #ženeujavnomprostoru: Brojne žene pričaju o uznemiravanju koje su doživjele!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.