Dar u paketu

Tajna njegovane i glatke kože iz dalekog Japana

Foto: VL
Tajna njegovane i glatke kože iz dalekog Japana
12.12.2019.
u 11:57
U subotu 14. prosinca ne propustite dar u paketu Diva i Večernji list - Rituals pjenušavi gel za tuširanje.
Pogledaj originalni članak

Vrijeme je darivanja, a za ove blagdane poklonite svojoj koži dar u obliku Rituals pjenušavog gela za tuširanje. Pjenušavi gel dio je Rituals linije proizvoda – Ritual of Sakura. Organsko rižino mlijeko nježno čisti i njeguje vašu kožu, a prekrasan miris trešnjina cvijeta ispunit će vašu kupaonicu.

Krhke latice Sakura drva (japanska trešnja) često japanski pjesnici opisuju kao proljetni snijeg. Za Japance, trešnjin cvijet simbolizira ponovno rođenje prirode i čistoću. Delikatni miris cvjetova opušta na najljepši način.

Kroz cijelu Aziju, riža je simbol obilja, sreće i plodnosti. Ekstrakt organskog rižinog mlijeka učinit će vašu kožu, mekom, podatnom i podarit će joj zdravi sjaj.

Rituals pjenušavi gel za tuširanje pronađite na kioscima u subotu 14. prosinca u paketu Diva i Večernji list.

Požurite se jer količine su ograničene!

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr