Steal the style

Severina je svoj stil dovela do savršenstva. Ukradite joj stil!

Foto: Pixsell
Severina
Foto: Mango
Severina, moda
Foto: Mango
Severina, moda
Foto: Mango
Severina, moda
05.01.2015.
u 16:50
Osim što voli kombinirati odjeću i dodatke svjetskih dizajnera i modnih kuća, možemo je vidjeti i u odjeći mladih domaćih dizajnera ili high street brendova
Pogledaj originalni članak

Popularna pjevačica Severina svake godine izgleda sve bolje, a svoj je stil odijevanja dovela do savršenstva.

Osim što voli kombinirati odjeću i dodatke svjetskih dizajnera i modnih kuća, možemo je vidjeti i u odjeći mladih domaćih dizajnera ili high street brendova.

Ako ste nakon proslave Nove godine odlučili posjetiti još poneki after party, styling poput ovog Severinina odlično će se uklopiti.

Bluza Mango, 229 kuna

Foto: Mango

Suknja Zara, 300 kuna

Foto: Mango

Clutch Lindex, 269 kuna

Foto: Mango

>>VIDEO Bube na tunici jednostavno morate imati

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

MA
matador007
17:07 05.01.2015.

Ona ima stila kao i dr.k vitamina!!!Tko bi,pobogu.želio izgledati poput nje?Ona je jeftina bez obzira koliko skupu robu stavila na sebe!Nema tu pomoći.

IV
ivanlov
20:59 05.01.2015.

Da mi je vidit jadnike koji dijele misljenje ovog crva matadora. ....

KR
kruško1
18:48 05.01.2015.

zena se fakat zna nositi