e, da...

Sve više parova ne može odoljeti ovakvom seksu. Doznajte o čemu je riječ...

Foto: screenshot/facebook
seks
Foto: Shutterstock
SEks
Foto: Thinkstock
Djevojka i mladić
19.04.2017.
u 20:10
Najviše parova, njih 16 posto, odlučilo se isprobati seks u parku, pokazali su rezultati istraživanja u kojem je sudjelovalo 2.000 ispitanika.
Pogledaj originalni članak

Mnogi parovi traže načine da začine svoj seksualni život, a prema online istraživanju koje je proveo britanski lanac drogerija Superdrug, većinu parova posebno uzbuđuje seks na javnom mjestu.

Najviše parova, njih 16 posto, odlučilo se isprobati seks u parku, pokazali su rezultati istraživanja u kojem je sudjelovalo 2.000 ispitanika. Nakon parka najprivlačniji je seks na plaži koji je isprobalo njih 13 posto. 

Na listi privlačnih javnih mjesta za seks našle su se i javne garaže, ali i javni toaleti, a manji broj anketiranih upustio se u seks na poslu, u kabinama za presvlačenje, u javnom bazenu, na planinarenju ili u kino-dvorani.

Istraživanje je pokazalo i kako su muškarci ipak veći ljubitelji javne kopulacije - čak 56,4 posto muškaraca reklo je kako ih pomisao na odnos na javnom mjestu uzbuđuje, dok je 43,8 posto žena uzbuđeno pomišlju na seks na javnom mjestu. 

Nedavno istraživanje provedeno na portalu za online upoznavanje OkCupid, obuhvatilo je istraživanje u kojem je sudjelovalo više od 400 tisuća njihovih članova, a rezultati su pokazali da  62 posto žena uživa u grubom seksu.

>>Žene otkrile najčudnije stvari koje su njihovi partneri učinili tijekom seksa

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

Avatar Babaluji x
Babaluji x
20:12 19.04.2017.

ma normalna stvar da se svugdje jer ne možeš ljubavnicu samo tako dovesti u kuću ;-)))

Avatar alien79
alien79
20:12 19.04.2017.

Od svakodnevnih bombardiranja Afričkim šljivama i to u terminima da me moje 10togodišnje dijete pita što je to, i što bi se to trebalo dizati, do ovih nazovi članaka koji izlaze svakodnevno. Prestrašno kuda idemo kao društvo ili ljudi....

OK
okvarbudovič
20:55 19.04.2017.

smeče od clanka,sramota.