e, da...

Stvari kojih se nikada ne biste trebali odreći zbog ljubavi

Foto: Pixabay
Par
Foto: Thinkstock
Par, veza, obitelj
Foto: Pixabay
Par
Foto: Pixabay
Foto: Thinkstock
Selfie
31.05.2016.
u 12:36
Nije neuobičajeno, posebice na početku veze, da se netko u paru odrekne svojih malih zadovoljstava ili dosadašnjeg načina života "u korist" života u paru
Pogledaj originalni članak

Mnogi. kada uđu u vezu, mijenjaju svoj život i svoje navike. Nije neuobičajeno, posebice na početku veze, da se netko u paru odrekne svojih malih zadovoljstava ili dosadašnjeg načina života "u korist" života u paru. Ipak, neke stvari se ne bi trebale mijenjati, čak ni zbog ljubavi. 

Neovisnost

Prava ljubav je ona u kojoj dvoje samostalnih i neovisnih ljudi jedno drugom dopuštaju da budu ono što jesu.

 

>>Uz ove savjete lakše ćete oprostiti prijevaru

>>Situacije koje izluđuju svaku ženu

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.