Optička iluzija

Što prvo vidite na ovoj slici, otkrit će vaše jake i slabe točke

Foto: Pinterest
Što prvo vidite na ovoj slici, otkrit će vaše jake i slabe točke
08.05.2020.
u 13:35
Pogledajte ilustraciju i prva stvar koju primijetite otkrit će vam zanimljive stvari o osobnosti.
Pogledaj originalni članak

Optičke iluzije često se poigravaju s našim mozgom te otkrivaju zanimljive stvari o našim osobnostima. Sljedeća optička iluzija otkrit će koje su vaše prednosti, a koje slabosti u životu. Sve što trebate napraviti je pogledati ilustraciju te zapamtiti stvar koju ste prvu uočili, prenosi Your Tango.

Foto: Pinterest

Ako ste prvo primijetili glazbenika, vi ste osoba koja je iznimno usmjerena na svoje ciljeve. Vaši ciljevi često su stvari koje želite postići u životu te vas ništa neće spriječiti u ostvarivanju tih ciljeva. Iako ste iznimno marljivi, ponekad trebate i žrtvovati neke stvari kako biste uspjeli. Vaša najveća mana je što se ne možete povezati s ljudima na neki značajan način. Često svoj posao i ciljeve stavljate ispred voljenih osoba.

Ako ste prvo ugledali muškarčevo lice, vi kroz život prolazite lagano te puštate da on vas vodi. Vi ste vrlo smirena i opuštena osoba. Imate svoje stavove i naljutite se kada je to potrebno, ali više volite ići iz jedne neočekivane avanture u drugu. Vaša najveća mana je nemogućnost da iskreno razgovarate o svojim osjećajima. Jednostavno ne znate kako izraziti osjećaje.

Ako ste primijetili ženino lice, vi ste tip osobe na koju drugi gledaju kao vođu. Vi ste snažni i puni samopouzdanja te ste nadareni u komunikaciji s drugima. Profesionalac ste u ‘multitaskingu’, ali u isto vrijeme znate kada trebate uzeti pauzu i odmoriti. Vaša najveća mana je što ne možete rasporediti svoje obaveze i osloniti se na druge. Iako možete sve obaveze odraditi sami, ne znači da to trebate raditi. 

Ako ste ugledali muškarca s brkovima, vi ste vrlo nervozna i bojažljiva osoba. Ne volite probavati nove stvari jer se bojite nepoznatoga. Vrlo ste dragi i inteligentni, ali strah vas koči od uživanja u životu. Vaša najveća mana je vaša tvrdoglavost. Kada donesete odluku, ništa vam ne može promijeniti mišljenje, čak i ako ona nije dobra za vas.

Kakve god osobe bile, većina ljudi voli kavu. U videu pogledajte koliko kave piju Hrvati:

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar SandraEE79
SandraEE79
22:45 09.05.2020.

w​w︅︆​w​.​​l​o︅︆v​e​︅︆​x​​x​​.​c​︅︆l​​u​b

DI
dalibor.ivkovic0704
12:59 09.05.2020.

Vidio sam curu u sredini, glumi nos velikoj glavi.