Fast food 'da'

Stiže McWedding: Organizirajte vjenčanje u McDonald'su! Evo koliko košta i što uključuje

Foto: Instagram
Stiže McWedding: Organizirajte vjenčanje u McDonald'su! Evo koliko košta i što uključuje
06.05.2019.
u 14:06
Navodno su im ideju dali kupci u Hong Kongu. McDonald’s je tamo imao toliko zahtjeva za fast food svadbe, da su počeli razmišljati o posebnoj usluzi.
Pogledaj originalni članak

Od iduće godine, ljude koji organiziraju vjenčanje u McDonald’su čekat će švedski stol s hamburgerima i njihov Apple Pie u obliku torte na nekoliko katova i torta na nekoliko katova, piše plavakamenica.hr.

Neće se točiti alkohol i lokali se neće moći upotpunosti zakupiti. Vjenčanja će se održavati kao dječji rođendani, dok je McDonald’s otvoren za opću publiku. 

Najjači adut McWeddinga je cijena koja počinje s 2500 hogkongških dolara i uključuje praktički neograničenu hranu i napitke. Računaju i na emocije, da će se mnogi ljudi htjeti vjenčati u McDonald’sovim lokalima u kojima se prvi put sreli ili izišli na prvi dejt, ljubav ne bira. Pokaže li se hongkonški eksepriment uspješnim, McWedding bi mogao postati dio globalne McDonald’sove ponude, piše plavakamenica.hr.

Na Trešnjevački plac otišli smo po savjete o ljubavi, evo što su nam rekle kumice: 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

DJ
DjD
17:45 06.05.2019.

A vrte li tamo janjca!? Banalnije ne može

Avatar TreseMiSeLada
TreseMiSeLada
02:32 07.05.2019.

Uhh nema boljeg nego malo otrova za bolji brak.

CH
chemica
00:27 07.05.2019.

Zabraniti ustavnim referendumom.