može li bolje?

Stalno se vraćate bivšoj ljubavi? Evo što to govori o vama...

Foto: Thinkstock
prekid veze
Foto: Shutterstock
Veze
Foto: Shutterstock
Veze
Foto: Shutterstock
Veze
Foto: Shutterstock
Brak
08.01.2019.
u 21:22
Ali još veći kaos može stvoriti činjenica da zapravo ne znate zašto se opet vraćate osobi s kojom, očito, ne možete izići na kraj.
Pogledaj originalni članak

Ako ste već koji put prekinuli i opet se pokušavali naći zajednički jezik, onda znate da je vaša veza u svojevrsnom kaosu. Ali još veći kaos može stvoriti činjenica da zapravo ne znate zašto se opet vraćate osobi s kojom, očito, ne možete izići na kraj. 

Jeste li razmislili o tome vraćate li se samo zbog toga da ne budete sami? Ili je riječ o tome da se bojite da nećete naći osobu koja vam više odgovara? Ili je riječ zaista o pravim i iskrenim osjećajima pa se ne možete zamisliti s nikim drugim?

Dosada ste već uvidjeli sve negativne strane svog partnera ili partnerice i učestale svađe i prekidi se događaju zbog toga što jednostavno ne možete prijeći preko tih mana ili sivih zona. 

Ako uspijete u tim svađama naći neko rješenje u sredini, onda se za tu vezu vrijedi boriti. A ako se stalno vrtite u krug i svađe ne donose ništa novo nego odluku da se opet raziđete, tu nema budućnosti. 

Svakako biste trebali zauzeti čvršći stav prema samima sebi i donijeti čvrstu odluku hoćete li ostati u toj vezi ili ne. Istraživanja su pokazala da osobe koje imaju češće probleme u vezi imaju veće razine stresa što u konačnici može loše utjecati na zdravlje.

 

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MA
MarisolSmith
21:29 08.01.2019.

Izrađujem više od 7 tisuća dolara mjesečno radeći skraćeno radno vrijeme.Čula sam da mi drugi ljudi govore koliko novca mogu zaraditi na internetu,pa sam odlučio da ga pogledam.Pa,počinjem raditi i potpuno mijenjam svoj život. ------>>>> www.WebJob33.Com