Luksuzna zabava

Sretno rastavljena: Napravila party kako bi proslavila razvod nakon 15 godina!

Foto: Instagram/mdwfeatures
Sretno rastavljena: Napravila party kako bi proslavila razvod nakon 15 godina!
30.04.2019.
u 13:09
Catherine je podnijela zahtjev za razvod još 2005. godine, međutim suprug je od tada potpuno nestao i nikada je više nije kontaktirao...
Pogledaj originalni članak

Žena koja je 15 godina pokušavala razvesti se od svog supruga, priredila je luksuznu zabavu kada je konačno dobila papire za razvod. Catherine Navarro, 34, iz New Jerseya, SAD, imala je samo 20 godina kad se udala za sada bivšeg supruga Marca 2005. godine, piše The Sun

Iako je odnos počeo lijepo, ubrzo je postao otrovan, jer je Catherine otkrila mračne tajne o svojem suprugu. Nedugo nakon toga Catherine je podnijela zahtjev za razvod, međutim Marc je tada nestao i nikada je više nije kontaktirao.

Sud joj je mogao odobriti razvod u njegovoj odsutnosti samo ako dokaže da je mukotrpno tražila svog supruga unatoč tome što ju je  napustio. 

– On je nestao s lica zemlje i nikada mi se više nije javio, niti sam imala pojma gdje je. Morala sam dokazati sudu da sam ga svuda tražila – kazala je Catherine.

Catherine je trebala dokazati razloge njihova razvoda u njegovoj odsutnosti, a u ožujku ove godine konačno joj je i odobren razvod koji je tako dugo tražila.

Kako bi proslavila, Catherine je priredila luksuznu proslavu zbog razvoda uz pomoć svojih prijatelja. Oko 30 uzvanika uživalo je u zabavi uz hranu, alkohol, ali i prigodne plakate na kojima je pisalo ''Dečko, zbogom'' i ''Sretno rastavljena''.

Pogledajte video: Hrvati sve više povećavaju penis bez odlaska pod nož

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

GA
GandalfovBrat
13:59 30.04.2019.

tješi se debela.

SA
samoborka
17:15 30.04.2019.

Zeli ispasti frajerica,ali upravo tim cinom slavljenja,tj obiljezavanja razvoda braka s tim muskarcem,dokazala je upravo suprotno od onoga sto je htjela dokazati. Da joj zaista vise nije stalo do tog covjeka i da joj nije i dalje slomljen ego radi njega, taj komad papira o razvodu bi samo gurnula u ladicu i otisla na kavu s prijateljicama ili novim partnerom, zivo bi joj se ... za tog tipa.

KO
komar64
20:27 30.04.2019.

Izgleda da on ima više razloga za slavlje.