Sky Ferreira

Inovativno: Možete slušati glazbu, gledati spot i kupiti odjeću iz njega!

Foto: Vince Flores/Press Association/PIXSELL
Inovativno: Možete slušati glazbu, gledati spot i kupiti odjeću iz njega!
19.04.2014.
u 15:00
Poznata modna internet trgovina Ssense i London's System Magazine su udružili snage kako bi lansirali seriju glazbenih videa koji spajaju glazbu, modu i tehnologiju...
Pogledaj originalni članak

Poznata modna internet trgovina Ssense i London's System Magazine su udružili snage kako bi lansirali seriju glazbenih videa koji spajaju glazbu, modu i tehnologiju! Prvi među tom inovativnom serijom je novi single Sky Ferreire kojoj digitalni svijet nije nikakva nepozanica (internet i socijalne mreže su joj bile glavni alat promocije).

Novi singl se zove "I Blame Myself" a može ga se pogledati premijerno na web stranici SSense.com gdje će se ujedno moći kupiti svi odjevni komadi prikazani u samom videu. Sky Ferreira je svoje oduševljenje projektom podijelila u behind the scenes videu riječima: Sva moja glazba je inspirirana filmovima i zato su mi spotovi jako važni. Nisam mogla biti oduševljenija što su mi predložili ovakvu vrstu suradnje.

>>Muza kuće Saint Laurent Paris uhićena s heroinom i ecstasyjem

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.