TRENDOVI

Spaljivanjem lica do deset godina mlađeg izgleda

Spaljivanjem lica do deset godina mlađeg izgleda
17.05.2010.
u 15:04
Patnjama za ljepotu i borbu protiv starenja nikad kraja, a najnoviji trend po mnogima prelazi sve granice dobrog ukusa.
Pogledaj originalni članak

Patnjama za ljepotu i borbu protiv starenja nikad kraja, a najnoviji trend po mnogima prelazi sve granice dobrog ukusa jer sat i pol bolnog tretmana za koji treba izdvojiti četiri tisuće funti uključuje spaljivanje lica. Iako bi sama pomisao na takav tretman mnoge istog trenutka spriječila da se podvrgnu bolnom postupku, pobornike mladolikog izgleda i nakon 50. ništa ne može spriječiti. Među njima se našla i Sue Carroll.

- Možda će neki misliti da sam tašta pa čak i glupa, no ja sam svjesna da nikada više neću izgledati kao da mi je 30, pa čak ni 40 godina. No radije ću izgledati kao da mi je 50 nego 56 godina – objašnjava Sue kojoj je svaka nova bora na licu nova noćna mora. Nezadovoljna odrazom u ogledalu uputila se u kliniku Freedomhealth k dr. Leeju Garrettu, koji joj je je odmah preporučio učinkoviti tretman uklanjanja stare kože, tzv. Micro Laser Resurfacing.

- Tek kada je tretman počeo, osjetila sam nervozu. Nisam mogla vidjeti što radi, no osjetila sam miris izgorene kože i shvatila da je riječ o mojem licu – priča Sue sa zgražanjem, dodajući da bi radije da joj nakon postupka nije dao ogledalo s obzirom na to da je na mjestu gdje joj je bilo lice ugledala opečeno tkivo koje je krvarilo. No nakon dva tjedna proklinjanja, Sue Carroll zadovoljno je zaključila da je njezina nova koža uistinu ružičasta i glatka baš kao što je i priželjkivala te je i više nego spremna ponoviti cijeli postupak ako bude potrebno i već nakon godinu dana.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 36

AG
Agramer198
08:38 24.05.2010.

isss aj ne vjerujem koja tuka XD pa kaj si ne gurne glavu u pećnicu i ne zavužga ju na 220? Garant isti učinak,samo brže i skida 35 godina minimalno :D

HE
heather
15:06 17.05.2010.

užaas

Avatar arcanius
arcanius
09:27 22.05.2010.

ja te na lomači spalim besplatno :D