PROMO

Spa Clinic hotela Bellevue 5* dobitnik je nagrade „Croatia's Best Hotel Spa“ 2020

Foto: Lošinj Hotels & Villas
Lošinj Hotels & Villas
Foto: Lošinj Hotels & Villas
Lošinj Hotels & Villas
30.10.2020.
u 12:19
Nagrada Croatia's Best Hotel Spa novo je međunarodno priznanje za hotel Bellevue 5*, koji je ujedno i nositelj brojnih drugih prestižnih priznanja, uključujući i ono za najbolji luksuzni hotel u Hrvatskoj.
Pogledaj originalni članak

Spa Clinic hotela Bellevue 5 * s otoka Lošinja proglašen je “Croatia's Best Hotel Spa” za 2020. godinu od strane prestižnog World Spa Awards ™, etablirane globalne organizacije čiji je glavni cilj promicanje i nagrađivanje kvalitete u spa i wellness industriji. Pokrenut 2015. godine, ovaj godišnji program nagrada nastao je kao sestrinski događaj World Travel Awardsu ™, koji nagrađuje izvrsnost i potiče rast i inovacije u turizmu posljednjih 27 godina.

Nagrada Croatia's Best Hotel Spa novo je međunarodno priznanje za hotel Bellevue 5*, koji je ujedno i nositelj brojnih drugih prestižnih priznanja, uključujući i ono za najbolji luksuzni hotel u Hrvatskoj.

Foto: Lošinj Hotels & Villas
Lošinj Hotels & Villas

“Iznimno smo ponosni što smo osvojili nagradu “Croatia's Best Hotel Spa“ na World Spa Awardsu ove godine! Lošinj krasi izuzetan i prirodno ljekovit okoliš, a mi smo nastojali postići sklad znanosti beauty segmenta, wellness tehnologije i učinkovitih prirodnih rituala kako bismo stvorili savršenu kombinaciju. No, sve to ne bi bilo ostvarivo bez truda i rada našeg predanog tima. Također, željela bih zahvaliti i našim gostima na podršci te smo počašćeni što su nas mnogi prepoznali i glasali za nas!" rekla je Melissa Mettler, direktorica Spa i wellnessa za Lošinj Hotels & Villas, hotelski brend koji upravlja hotelom Bellevue.

Bellevue Spa Clinic je savršeno utočište u hotelu Bellevue 5 *, smještenom u živopisnoj uvali Čikat na Lošinju - otoku vitalnosti. U ovom prostranom wellness centru, gosti se mogu u potpunosti prepustiti integrativnim wellness programima i tretmanima svjetski renomiranih stručnjaka i brendova. U spomenute ubrajaju se poznati francuski pediker Bastien Gonzalez, Forlle'd Japan, Pharmos Natur i Valmont, kao i vrhunske neinvazivne medicinske estetske terapije, koje uključuju Ultherapy, Eximu, CryoSaunu, Oxygen i tretmane protiv starenja koje pruža tim estetičara, liječnika i dermatologa. Valja istaknuti i Spa Garden koji gostima na otvorenom nudi relaksaciju u sauni, hidromasažnoj kadi i malom bazenu. Bellevue je također poznat i po raskošno dizajniranom interijeru koji gostima pruža potpuni osjećaj luksuza.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr