MISS 26. KONZUM CROATIA OPENA

Slovenka Benja Majcen kraljica je Stella Marisa

miss hostesa
miss hostesa
miss hostesa
miss hostesa
miss hostesa
miss hostesa
miss hostesa
miss hostesa
miss hostesa
24.07.2015.
u 15:25
Stručni žiri za Miss fotogeničnosti, kojem je predsjedao Milivoj Mijošek, među najfotogeničnijim hostesama odabrao je 19-godišnju Almu Rihić iz Kaldanije pored Buja, studenticu Učiteljskog fakulteta.
Pogledaj originalni članak

Sloevensko-hrvatski odnosi su na visini, i u to nema sumnje, pokazalo se sinoć na 26. Konzum Croatia Openu u Umagu gdje je  održan izbor za Miss hostesa. Pobjednica izbora, među dvanaest prekrasnih mladih djevojka koje su nastupile, 18-godišnja Benja Majcen iz Slovenije.

Ocjenjivački sud bio je pred teškom zadaćom odabrati naljepšu od  najljepših, a ocjene je zbrojio - strogo i pravedno, predsjednik žirija Alen Božinović. Miss hostesa 26. Konzum Croatia Opena, Benja,  je rođena u Mariboru, živi u Šmarju pri Jelšah, a pohađa gimnaziju u Celju. Bavi se odbojkom i košarkom, a na turniru je prvi put. Mlada, vitka i elegantna Benja osvojila sumpatije žirija i dobila najviše bododva te ponijela laskavu titulu - kraljice turnira. 

Prva pratilja je Dora Ilijaš, 21-godišnja studentica prava iz Zagreba, koja je također na turniru prvi put. Aktivno se bavi atletikom – trčanjem na srednje i duge staze, a njeni životni planovi su završiti studij i putovati što je više moguće. Druga pratilja Marija Vukojević, 19-godišnjakinja rođena u Njemačkoj, koja živi u Zagrebu,  gdje studira fizioterapiju na Zdravstvenom veleučilištu.

aStručni žiri za Miss fotogeničnosti, kojem je i ove godine predsjedao Milivoj Mijošek, urednik fotografije u Glasu Istre, a uz njega su ocjenjivali i fotoreporteri PIXSELL-a Slavko MIdžor i Jurica Galović, proglasio je 19-godišnju Almu Rihić iz Kaldanije pored Buja, inače studenticu Učiteljskog fakulteta.

Izbor za Miss hostesa powered by Kozmo ponovno je izazvao veliki interes umaške publike, a svečanost proglašenja uveličali su svojim nastupom hrvatski i slovenski plesači salse, sudionici Salsa festivala u Poreču, te mlada pjevačica Viktorija Medvarić, koja također radi kao hostesa na turniru.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.