podijelite zalogaje

Sitnice koje život znače: Evo kako ćete učvrstiti i očuvati vaš brak

Foto: Getty Images
Par, ljubavpar
Foto: Shuttershock
Stariji par
Foto: Thinkstock
Foto: Shutterstock
Veza
Foto: Thinkstock
Par
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL/Ilustracija
ljubav
Foto: Thinkstock
Par
Foto: pixabay.com
ljubav
Foto: pexels.com
ljubav
Foto: Getty Images
Par, ljubavpar
30.08.2018.
u 08:22
Stres i ubrzana svakodnevnica svakako imaju svoj utjecaj, no malim sitnicama i vi možete napraviti mnogo na očuvanju braka ili veze...
Pogledaj originalni članak

U vremenu kada broj razvoda samo raste, mnogi se pitaju u čemu je problem i zašto je tako teško održati neki odnos? Stres i ubrzana svakodnevnica svakako imaju svoj utjecaj, no malim sitnicama i vi možete napraviti mnogo na očuvanju braka ili veze...

Dajte svojoj partnerici ili partneru posljednji zalogaj svoj omiljenog jela. Ova mala žrtva pokazat će drugoj strani kolika je vaša ljubav jaka. Ali, psttt, ne morate to raditi baš svaki put. 

Imajte svoje rituale i nešto baš vaše. Primjerice, odredite dan u mjesecu za neka iznenađenja i samo za vas. Potaknut će vas na razmišljanja što možete učiniti za vašeg partnera ili partnericu, a kasnjie će to postati nešto sasvim uobičajeno što ćete raditi i gotovo bez razmišljanja. 

Nikada ne odlazite iz kuće bez poljupca na rastanku. Iako idete samo u kiosk ulicu niže i vraćate se za 7-10 minuta, ne zaboravite poljubac. Traje samo sekundu, dvije, a zaista može značiti puno. 

Dopustite povremeno da vaš partner ili partnerica odabere odjeću za vas ili jelo s menija u restoranu. 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.