trend

SHOPPING: Nova pravila poslovnog odijevanja

Foto: Arhiva VL
poslovno (1)
Foto: Arhiva VL
poslovno (1)
Foto: Arhiva VL
poslovno (1)
Foto: Arhiva VL
poslovno (1)
Foto: Arhiva VL
poslovno (1)
Foto: Arhiva VL
poslovno (1)
Foto: Arhiva VL
poslovno (1)
21.08.2013.
u 00:01
Oversized krojevi, jarke boje i otkačeni uzorci možda vam se čine kao modni eksperimenti kojima nije mjesto u poslovnim prilikama, no dizajneri su nas odlučili razuvjeriti. Stiže novi dress code!
Pogledaj originalni članak

Povratak s godišnjih odmora lako bismo mogli svrstati u najdepresivnije doba godine, no morsku melankoliju i dokolicu ponekad uspijemo rastjerati uzbuđenjem oko novih projekata koji nas čekaju. Kako bi jesenska sezona krenula uspješno i na modnom planu, istražili smo neke proljetne trendove koji će zasigurno svoj utjecaj produžiti i dugo u jesen, a odličan su vodič i ako se spremate poharati sniženja po povratku u gradove. Nova poslovna elegancija igra se krojevima (jastučići za ramena navodno će biti jesenski hit, a vladavinu nastavlja i trend preširokih krojeva), bojama (košulje i accessoires jarkih boja definitivno su best buy) i uzorcima, a nov imidž dobili su i dobri stari neutralci - koketiranje nijansama žute, smeđe i sive stvara savršeno elegantan look koji će k tome laskati preplanuloj koži. Ostajete li vjerni klasici, ne brinite - tek nekoliko sitnih detalja lansirat će vas u modno savršenstvo čak i u najstrožim poslovnim okruženjima.     

LOGIKA UKRAJINSKIH NAPADA

Napad na Krimski most se bliži, Rusi su u panici: Ne bili Ukrajincima bilo pametnije da ATACMS-e troše na istoku?

Osim strateške vojne i simboličke vrijednosti, postoji i jasna ekonomska korist slabljenja ruske vojne prisutnosti na Krimu. Činjenica da je Moskva izgubila pomorsku nadmoć u Crnom moru omogućila je Kijevu da uspostavi vlastiti brodski koridor. Nakon što je prošlog rujna samo pet teretnih brodova moglo napustiti Odesu i okolnu regiju, do ožujka je taj broj porastao na 231 — što je neosporan uspjeh za Kijev

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.