modno povećalo

Severina 'kopirala' Beyonce. Pogledajte kako se odjenula...

Foto: Instagram
Severina
Foto: Instagram
Severina
15.03.2017.
u 13:08
Na promociji albuma 'Naša bila štorija' u Splitu, Severina je, kao i uvijek, plijenila posebnu pažnju prisutnih
Pogledaj originalni članak

Plisirane suknje su veliki modni hit ove sezone, a čini se kako "moraju" biti što sjajnije. Beyonce je tako nedavno zablistala u nježno ružičastoj suknji s potpisom Gucci, a nju baš vole "kopirati" i ostale poznate ljepotice.

Na promociji albuma 'Naša bila štorija' u Splitu, Severina je, kao i uvijek, plijenila posebnu pažnju prisutnih. Za ovaj događaj odabrala je nešto drugačiju modnu kombinaciju. Baš poput Beyonce, odjenula je Gucci plisiranu suknju iste boje, a stajling je upotpunila i Guccijevom bijelom majicom s prepoznatljivim logom tog poznatog branda i sako. 

Severina često objavljuje svoje fotografije na svom Instagram profilu i mami uzdahe i ženskih i muških obožavatelja u svojim, nerijetko, izazovnim modnim kombinacijama. 

>>Miss Bugarske iznenadila! Pogledajte što je napravila sa svojom haljinom sa izbora

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.