true love...

Sedam znakova koji će vam reći jeste li stvarno zaljubljeni

Foto: VL
Sedam znakova koji će vam reći jeste li stvarno zaljubljeni
09.10.2012.
u 15:07
Iz knjige The Complete Idiot's Guide to Intimacy psihologa Paula Colemana i The 30 Day Love Detox psihologinje Wendy Walsh izdvojeno je sedam načina ponašanja koji će vam reći volite li uistinu
Pogledaj originalni članak

 

Na početku veze "zatreskanost" u partnera ne dopušta razumsko razmišljanje pa idealiziramo i živimo u oblacima. No kad koktel hormona splasne nakon nekoliko mjeseci i nađete se oči u oči sa stvarnom osobom, ove će vam natuknice pomoći razlučiti što osjećate prema partneru i volite li ga doista iskreno, piše portal Cosmopolitan.

1. Ulažete u njegovu sreću. Zaljubljeni ste ako ste spremni njegovu sreću staviti ispred svoje. Preskočit ćete koncert i pomoći mu da prebrodi težak dan? Da, to je to...

2. Potičete ga da usvoji nove vještine. Istražujući nove stvari, ljudi grade sebe. A ako vam je stalo da se razvija kao osoba i prihvaća nove izazove, to je ljubav.

3. Prihvaćate razlike. Ima nekih stvari koje ćete htjeti promijeniti na njemu (recimo košulju ili način na koji se ljubi), ali tolerirate li se međusobno oko izbora glazbe, to je dobitna kombinacija.

4. Priznajete svoje nedostatke. Bez zadrške razgovarate o nekim svojim manama i (ne)vještinama – znači da mu potpuno vjerujete. A ako ste još i spremni poraditi na njima...

5. Možete živjeti s njegovim nedostacima. Volite ako prihvaćate njegove mane i kad, primjerice, vi ne gubite živce, a on ih izgubi. No važno je da ih je i partner svjestan i da je voljan poraditi na njima...

6. Privlačan vam je ma što god bilo... Privlači li vas nakon duljeg vremena jednako, ali i nakon što mu se nedavno razvio čudan osip na nogama, to je dobar znak.

7. Poželite dijete s njim. Ako se ponekad pitate kakav bi bio otac vašoj djeci, vjerojatno volite.

 

 

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

BA
babo007
14:37 10.10.2012.

Jao kakve gluposti !