Modna priča

Sarah Burton - nova kreativna dizajnerica kuće McQueen

Foto: AFP
Sarah Burton - nova kreativna dizajnerica kuće McQueen
29.05.2010.
u 14:01
McQeenovo modno carstvo nakon smrti dizajnera kratko je vrijeme, zbog dugova, bilo pod upitnikom, no čini se da će modna kuća koju je utemeljio enfant terrible britanske, a kasnije i svjetske, modne scene, ipak nastaviti autorovim stopama
Pogledaj originalni članak

Modna kuća Alexander McQueen objavila je ime svoje nove kreativne direktorice – Sarah Burton.  U McQueenu od 1996., samo godinu dana nakon što je diplomirala na prestižnom  koledžu St. Martins, Sarah je uskoro imenovana glavnom dizajnericom za njegovu žensku liniju, a poznata je i po tome što je dovršila McQueenovu posljednju kolekciju za jesen 2011., nakon njegove smrti. McQeenovo modno carstvo nakon smrti dizajnera kratko je vrijeme, zbog dugova, bilo pod upitnikom, no čini se da će modna kuća koju je utemeljio enfant terrible britanske, a kasnije i svjetske, modne scene, ipak nastaviti autorovim stopama.

- Imam mnogo vizija, i vjeruejm da bi se moje ideje svidjele i Alexsanderu - rekla je Burtonova nakon što je sjela na čelo utjecajne modne kompanije.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.