Promo

S plaže na Advent

Foto: Promo
Kobasito
Foto: Promo
Kobasito
Foto: Promo
Kobasito
VL
Autor
PR Članak
08.12.2017.
u 11:09
Vizija Kobasitovog tima je povesti najbolju ekipu s plaže i pravac na advent zagrijati atmosferu, što im je nesumnjivo i uspjelo.
Pogledaj originalni članak

"Arome kuhanog vina i miris kobasica  šire se bajkovito uređenim Gornjim gradom već od prve adventske nedjelje. U idiličnom adventskom okruženju među romantičnim drvenim kućicama ističe se jedna upečatljivog naziva Kobasito i prepoznatljivog tropskog loga –  ružičastog flamingosa.

Nekolicina nas Advent dočeka sa sjetom i nostalgijom za sunčanim danima i minulim ljetom. Misija Kobasitovog tima je da takvom raspoloženju stane u kraj. Iza naziva i loga krije se zanimljiva priča mladog poduzetnika Domagoja Matića koji je svoju ljubav prema moru pretočio u kreativnu adventsku priču.

Despacito, hit koji je nesumnjivo obilježio ljeto 2017. godine, čiji nam se stihovi još uvijek repetitivno vrte u ušma, bio je nadahnuće za zanimljiv naziv adventske kućice. Uz nezaboravno ljeto vežemo i nezaobilazne  ružičaste plamence – flamingose, koji su plutali sa raznoraznih Instagram profila prikazujući idlične ljetne prizore sa osunčanim i nasmijanim licima.

Foto: Promo
Kobasito

Vizija Kobasitovog tima je povesti najbolju ekipu s plaže i pravac na advent zagrijati atmosferu, što im je nesumnjivo i uspjelo. Već prvog adventskog tjedna temperature ispod ništice nisu spriječile ekipu da iskuša raznovrsnu i pomno biranu  gastronomsku ponudu Kobasita te da njihova priča postane hit. Iz mora kobasica, koje sudeći po nazivu čine glavninu ponude; od češnjovke, kranjske sa sirom, debrecinke, jelenje, krvavice i mnogih drugih, nude i raznovrsne priloge kako bi svaki pojedinac mogao složiti sendvič po svome ukusu i to po pristupačnim cijenama. Iz ponude se ističu sendvič sa mariniranom vratinom sa žara, sa prilozima po želji te gulaš od vepra i vratine. Sva jela s puno entuzijazma priprema mladi chef Stjepan Gojšić, koji unatoč svojim godinama ima već mnogo iskustva.

Kako bi se za vrijeme niskih temperatura zagrijali, Kobasito uz standardne žestice, pivo i kuhano vino nudi i primamljivu vruću čokoladu živopisno roze boje. Zadovoljstvo  izgledom, teksturom i mirisom je čarobno. A da bi sve bilo još zanimljivije istu  možete probati i s votkom.

 Uz božićne melodije i svjetlucavu dekoraciju, miris finih vrućih kolačića netom izvađenih iz pećnice, jedan je od najupečatljivijih simbola blagdana. Kreativan i veselo raspoložen Kobasitov tim, pripremio je waffle u obliku božićne jelke, koji se mogu preliti razičitim slatkim grijesima.

Dobro društvo koje se iznova vraća u Kobasita i puno smijeha te raznolik glazbeni program garantiraju zanimljive adventske dane na Klovićevim dvorima.”

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr