muškarci, oprez!

Razlozi zbog kojih će žena ostaviti muškarca iako ga voli

Foto: Thinkstock
Par
Foto: Thinkstock
Par sa sunčanim naočalama
Foto: Shutterstock
Par
Foto: Thinkstock
Par u šetnji
Foto: Thinkstock
Par
Foto: Thinkstock
Par tipka na mobitelima
Foto: Thinkstock
Par
Foto: Pixabay
Foto: Shutterstock
Par
Foto: Shutterstock
Par
Foto: Pixabay
07.12.2017.
u 07:04
Ovo su razlozi zbog kojih će žena ostaviti muškarca iako ga voli....
Pogledaj originalni članak

Za zdravu vezu potreban je trud oba partnera, puno kompromisa, povjerenja i uvažavanja. I ostaje gorka istina: ljubav nije dovoljna!

Ovo su razlozi zbog kojih će žena ostaviti muškarca iako ga voli...

Uzima je zdravo za gotovo – Nijedna žena ne voli taj osjećaj kada je muškarac uzima zdravo za gotovo. Sav njen trud i briga uzimaju se za normalno, a gubitak poštovanja svakako je osjećaj zbog kojeg će žena ostaviti svog voljenog muškarca. 

Nedovoljno zajedničkog vremena – Brojne obveze ne ostavljaju dovoljno vremena za zajedničke aktivnosti, ali kada nestane i komunikacije i volje da se slobodno vrijeme provede zajedno i kvalitetno, veza će vjerojatno u nekom trenutku doživjeti svoj slom. 

Seks bez strasti – žene vole osjećaj  da su voljene i da se prema njima partneri odnose s pažnjom. Kada dođe vrijeme kada se seks "odrađuje", bez one strasti i osjećaja ljubavi koji su ranije bili intenzivniji, znajte da će žena početi razmišljati o prekidu. 

Muškarac postaje sebičan i tajnovit – Osjećaji su prisutni, no žena najčešće neće tolerirati muškarčevu sebičnost i zatvorenost u svoj svijet. Ako muškarac postaje tajnovit i zatvoren, to je znak za uzbunu i ženu će natjerati da ostavi muškarca iako ga voli. 

Uspoređuje je s drugim ženama – Nije zabranjeno gledati druge žene. I žene gledaju druge muškarce. Ali kada njen odabranik počne upirati prstom u svoju partnericu i uspoređuje je s drugima, žena zna da je vrijeme za odlazak. Ženama ne treba partner koji će je osuđivati i izrugivati se i uspoređivati je s drugima. Treba ju voljeti onakvu kakva jest. Netko hoće, zasigurno. 

 

 

 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 20

PR
prajdali100
08:27 07.12.2017.

Kad se ima para sve cvjeta,ljubav,poštovanje,pažnja,osmjeh....manite se šuplje priče.

JU
jurajuric116
08:04 07.12.2017.

prvi i najvažiniji razlog je "ima novog bika sa strane". da Vam muškima svima bude jasno, žena nikad nebu nikoga ostavila, ako nema več spremljen drugi krevet u koji bu uskočila. sve drugo su priče za malu decu.

Avatar AligatorXO
AligatorXO
08:23 07.12.2017.

preskočili najčešći razlog. Kada mu potroši novce.