“Uživajte sa mnom”

Radovan Marčić ispričao više od priče o hrani, moru i ljudima

Foto: Boris Šćitar/Pixsell
Radovan Marčić ispričao više od priče o hrani, moru i ljudima
31.05.2013.
u 15:12
Nije Marčićeva knjiga samo još jedna u nizu kuharica nego zanimljivo putovanje kroz običaje kuhanja i doživljavanje hrane uz okuse mora kojima prijeti zaborav
Pogledaj originalni članak

Gastrobard Radovan Marčić i VBZ predstavili su u RougeMarin bistrou njegovu novu knjigu “Uživajte sa mnom”. Knjizi su nazdravili Mario Bošnjak i Zlatko Klanac. Nije Marčićeva knjiga samo još jedna u nizu kuharica koje će kolekcionari odložiti na police nego zanimljivo putovanje kroz običaje kuhanja i doživljavanje hrane uz okuse mora kojima prijeti zaborav. 

Radovan Marčić, pisac scenarist, producent, kazališni i filmski redatelj te gastrokritičar jedan je od pokretača i već petnaest godina urednik nautičkog časopisa "More". Uredio je dvadesetak knjiga, od kojih su najpoznatije Peljar hrvatskog Jadrana, 1300 planova luka, lučica i uvala hrvatskog Jadrana, Poslanice sladokuscima te Gustoza đita koja je prevedena na četiri jezika.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.