Zdravo&ukusno

Preuzmite knjižicu najboljih ljetnih smoothie recepata

Foto: Shutterstock
MZK
Foto: Shutterstock
MZK
Foto: Shutterstock
MZK
31.07.2014.
u 08:17
Zdravo osvježenje od vrućih dana potražite u nekom od ukusnih recepata za ljetne smoothie koje vam donosi Mršavimo zajedno klub
Pogledaj originalni članak

Mršavimo zajedno klub, uz pomoć zaljubljenika u zdrav i aktivan način života, otkrio je recepte za najbolje ljetne smoothije. Svi oni vrijedno su nam slali svoje ideje za pripremu savršenih smoothija, a u knjižici koju vam donosimo možete naći 15 najboljih recepata koji će u vaš dan unijeti kratko osvježenje za vruće dane. Nadamo se da će vas neki od naših prikupljenih recepata inspirirati da i sami pokušate napraviti ovo zdravo piće. Zahvaljujemo svima na izvrsnim receptima koji su u velikom broju pristigli na našu adresu.Drago nam je vidjeti kako svatko od vas ima vlastiti način pripreme zdravih smoothija.

Svoj primjerak knjižice s 15 najboljih recepata koje možete pripremiti u vlastitoj kuhinji preuzmite ovdje!

Mršavimo zajedno klub je online servis za mršavljenje koji okuplja sve ljude koji žele izgubiti kilograme na zdrav i prirodan način. Unutar Kluba svi korisnici na raspolaganju imaju posebne jelovnike prilagođene njima, plan treninga, vodstvo stručnjaka te podršku ostalih članova.

Više o Mršavimo zajedno klubu saznajte ovdje.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.